Moodboard: Fur

January 07, 2015

I remember that some years ago I looked desperately for a fur hat, eventually not finding it anywhere and hatless I was. With the thermometer showing -10 degrees outside it's inevitable that my mind again wonders off to the warm land of (faux) fur. This time the obsession is back bigger than before and it doesn't help that those furry coats keep appearing on every fashion blog, magazine editorial and in high street shops out there. 
I'm not sure if I'm brave enough to go full-fur myself this winter, but I know that I'll borrow my mother's fur stole as soon as possible (and by borrow I mean take it with me to Tartu).

Mõned aastad tagasi tahtsin endale tohutult üht karvamütsi ja otsisin seda igalt poolt poodidest ja turgudelt. Ainus koht, kust endale sobiva mütsi leidsin oli Raekoja platsi jõuluturg ja kõik ju teavad, et sealsed hinnad on vaid turistidele. Nii jäingi mütsita. Sel aastal on see pehme karvase karusnaha ihalus tagasi ja veel jõulisemalt. Loomulikult ei aita kaasa see, et karvased mantlid ilmuvad pea igas moeblogis, ajakirja fotoseerias ja riidepoes. Ja kui termomeeter näitab välistemperatuuriks -10 kraadi, ei saa mind väga süüdistada, et mõtetega pehmele karusnahamaale lendan. 
Sel aastal ma ilmselt nii julge ei ole, et tervenisti karusnahka mattuda (nagu näiteks Anna Elisabeth, kes näeb lihtsalt imeline välja), aga ma tean, et kui Tallinnasse lähen, laenan määramata ajaks oma ema karusnahkset kraed ja kannan seda iga võimaliku mantli ja jaki peal. 

pictures sources: annaelisabeth.net, fashion-agony.com, lateafternoonblog.com, zara.com, lindex.com, eu.riverisland.com

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)