Reborn

January 05, 2015

If you look around a bit, then the title is obvious. In true "New year, new me" style, my blog has got a makeover and I'm sitting here, looking at it and giggling with excitement. It's so clean and chic and so very much more me than the previous pink thing. 
How it happened that there's a new Bowtie Diary overnight? Well, my graphic-design-savvy boyfriend and I had planned it for some time and yesterday, in the spur of the moment we got to it. Messing about with CSS until 3am and choosing the right fonts for an hour was so worth it. And I've always loved the navy colour, so now it's here to stay. Even though I don't want to promise anything, because promises are hard to keep and so on, I'll secretly let you know that in my scrapbook I made a resolution to post more and more versatile things, because I really and truly like this blogging hobby of mine.
So have a look around, hover over the icons (they turn blue!) and let me know what you think. 

Kui natuke ringi vaadata, ei vaja postituse pealkiri enam seletusi. Tõelises "Uus aasta, uus mina" vaimus on minu blogi saanud uue näo ja nüüd ma istun siin ja vaatan seda, heameelest itsitades. See on nii puhas ja ilus ja hoopis rohkem minulik kui see eelmine roosa asi. 
Miks Bowtie Diary niimoodi üleöö muutus? Tegelikult olin seda oma graafilise disaini meistrist poiss-sõbraga juba pikka aega arutanud, aga eile otsustasime kuidagi spontaanselt, et teeks siis ära. Jamasime CSS koodidega kella kolmeni öösel ja valisime õigeid kirjastiile umbes tund aega, aga mitte miski pole tulutult. Ja isegi kui mulle ei meeldi lubadusi teha, sest neid on raske pidada, ütlen teile saladuskatte all, et oma märkmikusse-kaustikusse kirjutasin, et tahan sel aastal blogida rohkem ja mitmekülgsemalt, sest tegelikult mulle ju tõeliselt meeldib see blogimishobi. 
Vaadake ringi ja liikuge hiirega igasuguste ikoonide peale (need lähevad siniseks!) ja andke teada, kuidas uus kujundus meeldib. 

2 comments :

Thank you for all of your sweet comments! :)