Flower Power

May 07, 2015

You've seen the pictures from last weekend's Marimo show and here's what I wore! Even though the day was extremely gloomy and rainy, I felt like going for a floral and feminine look. I decided to wear my big floral skirt, which did get its first outing way back in very early spring, but this time it actually got to match the blossoms on the trees! To go with it, a white blouse and my new handmade Mink by Kaari brooch.
Of course, when the weather's gloomy, it's impossible to go out in simply a shirt (even though I went by car), so my oversized leather jacket added a bit of an edge.

Olete Marimo show'st juba pilte näinud, nüüd on aeg minu riietuse juurde asuda! Eelmine laupäev, kui show toimus, oli meeletult vihmane, hall ja morn päev ning sellele kontrastiks otsustan riietuda eriti kevadiselt ja kanda oma suurt lillelist seelikut. Seda seelikut olete blogis juba täitsa varakevadel näinud, aga seekord sai seelik oma õiget elu elada ja puudel olevate ilusate õiekestega mõnusalt sobituda. Koos lilleseelikuga kandsin üht väga klassikalist valget särki, mille sain kunagi aastaid tagasi PTA poest. PTAd pole isegi olemas enam! Särgi kraed sobis hästi kaunistama minu uus Mink by Kaari lillepross, mis on muideks imeline Eesti käsitöö. 
Loomulikult ei saanud ma sellise ilmaga lubada ainult pluusi ja seeliku väel väljaminemist ning tahtsin ma seda või mitte, aga mu nahktagi andis mu riietusele veel paraja koguse ägedust juurde. 
Selle postitusega tahaksin tervitada Kamillat blogist Trendiruum, kes need pildid väga lahkelt tegi ja Emilia Elizabethi ka, sest kogu see riietus millegipärast meenutab tema imelist naiselikku stiili! Klikkige end nende blogidesse ja öelge tere!


 skirt- c/o Style Moi
shirt- pta
brooch- mink by kaari
jacket- new yorker
heels- aldo

5 comments :

  1. You look really nice, I like your skirt! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. See seelik on täiesti võrratu. Ma pean ka oma suvised ja värvilised seelikud üles otsima. PS.Kas neid lilleprosse saab ka kuskilt osta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Stella. Prossi ostsin Tartust vintage- ja disainipoest KutshiMutshi, aga ilmselt saaksid neid ka Mink by Kaari Facebooki lehelt, kui näiteks sõnumi kirjutad.

      Delete
  3. This outfit is perfect styled! Great pictures and amazing sense of style! Thanks for sharing!
    xx
    cvetybaby.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)