London Outfit Snaps

June 18, 2015

I'm back from my break in pretty England and in full work mode already! We spent a wonderfully sunny day in Brighton and three days in gorgeous London - I'll bring you the postcards and travel tips really soon! But for now, I'll share with you my touristy outfits for the days. 
I tried to keep my outfits comfortable enough for walking around all day, every day, but not forgetting a chic touch. As you can see, I'm not really a fan of colours when it comes to packing my essentials into a cabin size bag. The only colourful day was in Brighton, where I matched those cute beach cabins. My London outfits were extremely monochrome (dark navy doesn't count as colourful, right?), but I felt like I fit in (minus my little Nikon 1 camera around my neck). 
I didn't feel like asking any of my family members to thoroughly document my outfits, but I did try to have at least one snap taken every day. I might just use one of these outfits in a bigger outfit post sometime soon, but before that I want to show you a few of the 400 touristy pictures I took and I also have a little product review planned. And maybe a shopping review of what I got from London?

Olen oma Inglismaa-pausilt tagasi ja täitsa täiskohaga tööl juba! Veetsime reisil ühe imeilusa päeva rannaäärses Brightonis ja kolm päeva võrratus Londonis - peagi toon teieni juba postkaardivaated ja minu reisinipid. Enne seda aga jagan teiega oma turistipäevade riietusi. 
Üritasin ikkagi olla võimalikult mugavalt riides, et päevad läbi jalutada ja linna nautida, aga väga laisaks ma oma riietusega ka ei muutunud. Nagu näete, ei ole ma oma pisikese käsipagasi pakkimisel just suurim värvide fänn olnud. Ainus vähegi kirkam päev oli Brightonis, kui suutsin oma kleidiga lausa nende nunnude rannakabiinidega sulanduda. Londoni-päevade riietused olid vägagi tumedates toonides, aga millegipärast tundus mulle, et sobitun selle linnaga ja inimestega (kui 24/7 mu kaelas rippuv Nikoni hübriidkaamera välja arvata). 
Mõtlesin, et ei hakka pereliikmeid oma outfiti täpse ülespildistamisega tüütama, aga üritasin siiski igast päevast ühe täispikkuses pildi saada. Mõnest komplektist teen suve jooksul võib-olla pikema riietusepostituse, aga enne seda tahan näidata teile valikut oma 400st turistipildist, lisaks on mul üks väike tootearvustus plaanis. Ja võib-olla näitan, mida Londoni (ja lennujaama) poodidest leidsin.

10 comments :

  1. Replies
    1. Aitäh-aitäh! Kujutad ette, et kaalusin täikal selle ostmist vist vähemalt kümme minutit! (Ja see maksis mingi kolm eurot ainult!)

      Delete
  2. Kuigi ma armastan väga värve ja sina oled mu lemmik, kes ikka ilusate kleidikestega üllatab, siis mulle sel korral meeldib just viimane kaader! Väga ilus! Sinu seelikut vaadates tekkis kohe himu ja isu kuldsete nööpide järgi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sina oled mu lemmik, kes armsaid kommentaare kirjutab! Aitäh!

      Delete
  3. Your photos are amazing.



    New post on UNIQUEYEAH !
    uniqueyeah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. I love your sense of style! :)

    www.anetesdomas.blogpot.com

    ReplyDelete
  5. wow! you look absolutely gorgeous in each and every outfit! you always look amazing!

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)