Shopping List: Loose Summery T-Shirts

June 12, 2015

On those days, when the sun is scorching hot and there's no breeze in sight, one thing that always saves me, is a loose T-shirt, like the one in my last post. The natural cotton lets your body breathe and when the top is loose, then you probably don't have to worry about a pesky deodorant mark here or there. Paired with shorts, a flowy skirt or jeans on a summer night, it's the inevitable summer piece. When you can play with prints and colours, then you don't have to worry about being boringly monochrome either (said the girl who packed 75% black-and-white items on her London trip). 
If you're interested, then check out the list below. I noticed that Monki has an awesome selection of perfectly loose and slightly cropped T-shirts, so if you have it in your country, you're in luck, because your summer wardrobe is sorted!

Nendel suvepäevadel, kui päike on tulikuum ja ühtegi tuuleiilikest ei liigu, on üks riietusese, mis mind alati päästab - pisut suur T-särk, nagu mu eelmises postituses. Puuvill laseb kehal hingata ja kui pluus on ka parajalt lohvakas, ei ole vaja muretseda mõne ebameeldiva higirandi pärast siin-seal. Kanna koos lühikeste pükste, lendleva seeliku või õhtupoolikul teksadega - üks mõnus lai särk on suvel igati vajalik. Kui saab veel värvide ja mustritega mängida, ei ole vaja muretseda, et suvine välimus liiga igav ka oleks (ütles Piia ja pakkis Londonisse 75% mustvalged riided kaasa). 
Kui eelnev teis huvi tekitas, siis kiigake allolevat imekirja. Panin tähele, et Monkis on imelahe valik just selliseid mõnusaid pluusikesi, seega kui keegi lähiajal Soome/Rootsi sõidab, siis minge põigake läbi ja muutke oma suvine garderoob täiuslikuks!


No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)