Out Of My Comfort Zone

August 08, 2015

When is a lot of floral print actually too much? Never? Always? In this outfit? I'm not usually that brave with prints, especially all over prints and I like to balance something printed with something plain, just to be sure that I avoid some long stares on the street. However, this jumpsuit that caught my eye in one of London's New Look stores really pushed these boundaries for me. To hell with comfort-zone-Piia, why don't I throw in a crazy pair of shoes too!
To be honest, I'd spotted Zoe Sugg wearing a tropical-print Topshop jumpsuit in her vlogs just before my trip and as I was kind of under the influence of her happy-go-lucky attitude and actually being in Britain, I felt that I need to add just one more jumpsuit to my wardrobe. Who doesn't want to be a bit like Zoella? 
Those pictures are done for Estonia's biggest national paper and published today. As I worked there for two summers, it doesn't seem like such a big deal, but I believe I'm being too modest. It's national after all! They have a bloggers' corner in the weekly fashion spread and I was lucky to be featured there. I'm not sure if I should have worn something more representative of "me" or does this overwhelming print stand out just enough...

Millal õigupoolest on ühest lillemustrist küllalt? Mitte kunagi? Absoluutselt alati? Selles riietuses? Ma tegelikult nii julgelt igasuguseid mustreid ei kanna, mulle meeldib kirjud asjad alati ühevärviliste riietega ära tasakaalustada, et ikka kindel olla, et keegi tänaval liiga pikalt ja veidralt järele ei vaata. Aga millegipärast püüdis see ekstrakirev pükskostüüm ühes Londoni New Lookis mu pilgu ja lükkas kõik piirid kõvasti kaugemale. Unustage mugavustsooni-Piia, paneks hoopis ühe hullu paari kingi ka jalga! 
Tegelikult ma tean küll, miks see pükstükk (nagu eelmise nädalavahetuse Arteris vahvalt öeldi) mu pilgu püüdis. Sellepärast, et Zoe Sugg kandis veidi enne mu reisikest oma videoblogides troopilise mustriga Topshopi pükskostüümi ja ma olin tema vahva iseloomu ja üldse Ühendkuningriigis olemise mõju all, et tundsin vajadust oma kappi veel üks pükskostüüm soetada. Kes siis ei tahaks veidikenegi Zoella moodi olla? 
Need pildid on tegelikult tehtud mitu nädalat tagasi ühe mõnusa soojalaine ajal Õhtulehe moekülje jaoks ja leiate need kenasti ka tänase lehe veergudelt. Pidin nende postitamisega ootama, et pildid ikka enne lehte ja siis alles blogisse jõuaksid. Kuna ma ise ka töötasin seal, siis ei tundu see lugu üldse suure asjana, aga tegelikult veidi vist ikka on ka, see on ikkagi kõige loetavam leht Eestis. Igatahes, moeküljel on neil selline blogijaid tutvustav rubriik ja mul oli tore võimalus seal üles astuda. Sain vastata igasugustele küsimustele oma riidekapi kohta ja videos vuristades ja käsi vehkides oma lemmikriietest rääkida. Videot saate vaadata siin, lehe saate lähimast kioskist! Praegu mõtlen, et äkki oleksin pidanud kandma miskit, mis esindab mind ja mu stiili veidi rohkem, aga samas on see kirev värk just piisavalt silmapaistev ja meeldejääv... Kusjuures ma ei oskaks enda riietumisstiili paremini kokku võtta, kui Õhtulehe moetoimetaja Eiris seda tegi: "Moeblogija Piia Õunpuu on kui kameeleon, kes ilma suurema vaevata moondub ühel hetkel mustri-ja värvilembeseks viisakaks koolitüdrukuks ja järgmisel hetkel kannab imelise kergusega välja rokitibile omase veidi karmima stiili." 


 jumpsuit- new look
wedges- from Lucine A at #bloggersmarket
bracelet- lindex

photos by Mari Luud/Õhtuleht

 Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER 

Follow

5 comments :

  1. Nii ilusad pildid! Ja väga äge riietus.
    Kui ma sinu blogi peale mõtlen, siis mulle kohe tuleb silme ette kraega minikleit, millele tagi peale visatud :) Ahjaa, tahtsin öelda, et vaatasin seda videot ka ja sul on hoopis teistsugune hääl kui ma arvasin, hoopis täiskasvanulikum ja naiselikum :))

    http://sekkarileiud.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! See kraega kleit ja nahktagi on tõesti väga minulik, kui nüüd mõtlema hakata. Ja nende häältega on alati nii, et kui pole inimest näinud, siis esimesel korral ikka veits ehmatad :D

      Delete
  2. Wow kui kihvt outfit! Ja väga hea näed selles välja! (:

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)