Golden Leaves In Paris

November 07, 2015

Bonjour! I didn't advertise it here on the blog too much (actually only gave one little clue), but this Tuesday a few Erasmus friends and I hopped on a six-hour-bus from Utrecht to spend two and a half glorious days in Paris! It was the first time in the city of love and light for all of us, so we made the most of our central AirBnb apartment and spent the days walking around, discovering all the tourist sites and exploring different neighbourhoods. Keep your eyes peeled for a architecture-filled travel post and a cheeky little vlog (including everything from Picasso and postcards to eclairs and the famous tower) coming soon! 
For now, let's focus on the outfit. You may recognise the dress from a wishlist post a few weeks back. The thing is, I'd finished all my exams and group assignments for this block and had a trip to Paris ahead of me, which all made a perfect mix of reasons for buying a new dress. Turns out, this seventies-inspired beauty was the last one in stock in the closest H&M and it also happened to be my size, so it was certainly made to be. 
I really adore the golden-leaved print on it and the funky ruffled sleeves and neckline. As I've said before, it's perfect for all the Christmas parties and would definitely look adorable with New Year's fireworks going out on the background too, so I'm most certain that I'll wear it a lot during the festive season. 
Bisous! 

Bonjour! Ma ei ole sellest blogis küll eriti palju rääkinud (tegelikult vist ainult vihjasin korra), aga sel teisipäeval istusime toredate Erasmuse sõpradega bussi ja pärast kuuetunnist sõitu jõudsime Pariisi. Keegi meist ei olnud varem armastuse ja valguse linnaks tituleeritud imeilusas Pariisis käinud, nii et oma kahe ja poole päeva jooksul turistitasime korralikult, vaatasime ära kõik põhilised turistikohad ja käisime ringi igasugustes erinevates linnaosades. Lähiajal võitegi blogis oodata üht arhitektuuri, postkaarte ja ekleere täis postitust ning loomulikult lõbusat reisivlogi! 
Nüüd aga keskendugem mu riietusele. Võib-olla tunnete kleidi ära ja mäletate seda ühest paari nädala tagusest "asjad, mida tahaksin endale osta" postitusest? Asi on selles, et olin kõik eksamid ja rühmatööd ära teinud, ees ootas reis Pariisi ja kõik see kokku andis mulle ideaalse vabanduse endale uus kleit osta. Tuli välja, et see seitsmekümnendatest inspireeritud kleidike oli mulle lähimas H&Mis viimane, lisaks ka minu suuruses. Ma ju ei saanud seda ostmata jätta? 
Mulle nii meeldib selle kleidi kuldse niidiga kaunistatud lehemuster ning ägedad satsilised varrukad ja kraeosa. Nagu ma juba varem mainisin, siis sobib see kleit kõikidele võimalikele jõulupidudele ja kindlasti klapib eriti hästi uusaastaöö ilutulestikusäraga, mistõttu olen kindel, et kannan seda pühade ajal mitu korda. Muidugi ainult sel juhul, kui ma nüüd leian endale lennu Eestisse ja tagasi, et üldse jõulude ajal kodus olla, sest naiivses usus broneerisin endale Estonian Airi lennupiletid, millega nüüd pole midagi peale hakata. Nii et laupäevaõhtuse mõnulemise asemel panen püsti väikestviisi reisibüroo ja otsin endale, perele ja Mirkole võimalusi Eesti ja Hollandi vahelt reisida.
Musid! 




 Dress- H&M, Hat- Topshop, Bag- Vintage, Loafers- New Look, Watch- Komono

10 comments :

  1. You look stunning. And this city is beautiful.


    New post is up on UNIQUEYEAH !
    uniqueyeah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! And I agree, Paris is stunning and it kind of ruined every other city for me :D

      Delete
  2. super:) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thanks! Hope you're coming back to read my other Paris posts also :)

      Delete
  4. wow everything looks amazing! Nice blog you have

    x

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)