My Parisian Vlog

November 11, 2015

Last week's trip to Paris (How was this only last week by the way, it feels like a month ago!) was the first one, I think, where I made more video clips than scenic photos. Usually, my travel albums (digital, of course), are full of architectural gems and pretty parks, not awkward clips of me talking to a camera. I feel that I'm getting more and more used to the art of vlogging, at least I've got over my shyness of walking on the street and talking to myself. Totally normal, right? 
I hope you enjoy those few postcards I've decided to share with you. The vlog is again in Estonian, so if you feel like learning a new language, go and click play! Oh, and if you want me to write about how I feel about Paris or give you any tips, then let me know in the comments. I currently have a friend over here in Utrecht, so I'll keep this post short today and go have dinner with her instead. 
Au revoir! 

Minu eelmise nädala reis Pariisi oli vist esimene, mille jooksul filmisin rohkem igasuguseid videoklippe kui tegin ilusaid fotosid. Tavaliselt on mu digitaalsed albumid täis pilte arhitektuurist ja suurejoonelistest parkidest, mitte veidratest videotest, kus ma iseendaga räägin. Kuigi mulle tundub, et hakkan selle vlogimisega aina rohkem ära harjuma ja mulle tundub, et vähemalt hirmust tänaval kõndida ja kaameraga rääkida olen ma üle saanud. See on ju täiesti normaalne asi, mida teha! Tegelikult oleks mul väga hea meel, kui te jätaksite kommentaari nõuannetega, mida ma oma vlogides teisiti või üldse mitte teha võiksin, sest ma ikkagi ei saa aru, kas see vlogimine on minu jaoks või mitte...
Vaadake ilusaid pilte Pariisist ja siis minge lennukipileteid ja AirBnb'd broneerima, sest isu selleks tuleb teil kindlasti peale! (Kuigi meie ostsime hoopis bussipiletid ja loksusime seitse tundi mööda kiirteid tagasi.) Ja kui teil tekib vähegi küsimusi selle kohta, mida Pariisis peale croissantide söömise ja Eiffeli torni vaatamise veel teha, siis küsige kindlasti. Võib-olla ma isegi võtan end ükspäev kokku ja kirjutan selle postituse juurde natuke pikema reisikokkuvõtte. Praegu on mul aga sõbranna siin Utrechtis külas ja pikema jutu asemel lähen hoopis temaga õhtust sööma! 
Au revoir! 

6 comments :

  1. Väga mõnus video, olen ise veebruaris Pariisi minema, usun, et talv seal on sama vōluv kui sügis. Pagariärid tunduvad must go. Sain palju kasulikku Sinu videost.

    kmerilin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, et sain kasulik olla! Igasuguseid pagaritooteid söö tõesti nii palju kui jaksad. Ja muide, kui sa oled noorem kui 26, saad pea igale poole tasuta (Nt Triumfikaar, Louvre, Pantheon).

      Delete
  2. Pariis on lihtsalt imeline!

    Käisin ise paar aastat tagasi seal ning kõige rohkem pani mind imestama, see, et see linn on sama suurepärane, muinasjutuline, kui oli mulje jäänud piltide, videote ja filmide kaudu.

    Sinna läheks veel ja veel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures mul ei olnud ka mingeid ootusi ja Pariisis olles sain aru, milles see maagia seisneb!

      Delete
  3. Käisin suvel Pariisis ja ei pidanud ka pettuma. Pariisist kohe õhkus romantilisust. Mulle meeldis see arhitektuur, stiilsed inimesed (pariisitarid!), pagariärid,kohvikud, makroonid, pargid jne jne.
    Ühel õhtul istusime Eiffeli torni ees muruplatsil, pidasime piknikut ja jõime veini. Hetk, mis ei unune iialgi.
    Ja kusjuures ühel õhtul sadas vihma ja see tegi asja veel romantilisemaks- jalutada õhtupimeduses kerges vihmas, eemal särab tuledes Eiffel. Oeh, tekkis igatsus minna tagasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, need ilusad majad ka pagariärid! Juna tuleb igatsus peale...
      Meil sadas ka päris palju vihma. Mitte hullult, aga täpselt piisavalt, et Pariis eriti maagiliseks muuta. Näiteks esimesel õhtul jalutasime kogemata Louvreini ja see püramiididega plats lausa sätendas pärast vihma!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)