Winter Warmers

December 29, 2015

Chances are that if I'd walk past you on a street on a random day, I'd be tucked into this scarf so deep that only my eyes would show. It's just the best solution to hide from cold winds and crisp temperatures! A few years ago I discovered the endless joys of blanket scarves and on a trip to Primark this autumn, I picked up this practical two-sided scarf to replace my old one, which to be honest, was quite worn from all the love I'd given to it over the winters (and a chilly summer!). 
Also, I've discovered that once the temperatures get anywhere below ten degrees, I become a slave of black opaque tights and until spring, can't get any more creative with winter dressing. So on that same day in Primark, I bought a pair of grey patterned tights to up my outfit game this winter. If that isn't stepping out of my comfort zone, I don't know what it! 
How was your Christmas? Since I've made it here to the blog once a week, I guess you've realised that I'm making the most of my days back home and spending as much time as I can with my family, boyfriend and friends, travelling around the country and eating good food. Because that's what Christmas is about!

On väga suur tõenäosus, et kui ma kõnniksin teile suvalisel ajal tänaval vastu, oleksin ma kõrvuni mässitud sellesse salli. Asi on lihtsalt selles, et sellised tekimõõtu sallid on parimad abivahendid külma tuule ja näpistavate temperatuuride vastu. Avastasin need kõige mõnusamad talveaksessuaarid (mitte sallid iseenesest, aga sellised sallid, mille peal võiks piknikku ka pidada) paar aastat tagasi ja kui sel sügisel korra Primarki sattusin, siis leidsingi sealt sellesama kahepoolse tegelase. See vahetaski nüüd välja mu eelmise punastes toonides ruudulise talvesalli, mis hakkas pärast mitut talve (ja ka mõnd jahedamat suve) väsimuse märke näitama. 
Talvise riietumise juures olen avastanud ka, et kui termomeeter näitab vähegi alla kümne kraadi, olen mina paksude mustade sukkpükste ori ja kuni kevadeni ei suuda midagi lennukamat välja mõelda. Selsamal Primarki päeval otsin ka need hallid mustriga sukkpüksid, mis peaksid talve tegema natuke põnevamaks, aga jätma sooja ikka sisse. Kui see pole mugavustsoonist välja minemine, siis ma ei tea mis on! 
Aga kuidas teie jõulud möödusid? Kuna ma olen blogisse jõudnud enam-vähem korra nädalas, siis vast olete aimanud, et võtan oma kodusolekust viimast ja veedan maksimaalselt aega pere, poiss-sõbra ja sõpradega, sõidan ühest linnast teise ja söön head-paremat. Sest selleks ju jõulud ongi! 


 Coat- c/o Style Moi, Scarf- Primark, Dress- H&M, Tights- Primark, Ring- Vintage

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

10 comments :

  1. Nii ilus sinise-rohelise kombo! Ja no see küünelaki toon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui sa võitled talvevärvide vastu roosaga, siis minul on teist aastat juba roheline teemas. Ja mulle alati nii meeldib, kui küünelakk outfitiga sobib ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Aitäh! Tumeroheline on üldse üks underrated talvevärv.

      Delete
  3. Silm lausa puhkab sellel, kui hästi kõik need värvid omavahel sobivad (:

    ReplyDelete
  4. Amazing look, I really like your scarf! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! It really is as cosy as it looks too!

      Delete
  5. I love grey knitted and woollen tights, perfect for the cold

    https://matchamilady.wordpress.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm still more into black ones, but I am (re)discovering grey as an alternative.

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)