Wallflower

April 14, 2016

Spring sun, yet another successful bloggers flea market an a pastel coloured wall have all put a bright big smile on my face this last weekend. Of course, as I'm typing this, it's raining so heavily outside that I feel like I'm in an odd flashback to the Netherlands, forever trying to figure out what to wear. I guess I've got so used to spring dressing, saying goodbye to big scarves and actually not being cold without a jacket, that some April showers are leaving me totally puzzled. 

I had my outfit fully planned for last weekend, though. This lovely pleated back top is my life's best sale find from Antwerp and it had been sadly sitting in my closet, waiting for its moment for months. The top is from Cos (my first, fancy I know) and I got an extra 20 percent off because it had some make up stains on it. Considering that I made it to the shop exactly at closing time, the staff was really too generous with me. 

Adding some cool sequined sneakers, the most perfect pair of high waisted jeans (high waist not pictured) an some special jewellery from not one, but two independent designers, I was so fit for an afternoon of smiling, selling and meeting blog readers at the blogger's market. 
__________

Kevadine päike, järjekordne õnnestunud blogijate kirbukas ja üks juhuslikult ette juhtunud pastelne seinake tegid kõik mu nädalavahetuse eriti kirkaks ja panid suu lausa kahekordselt naeratama. Muidugi, nüüd kui ma seda postitust kirjutan, sajab õues nii raskeid vihmapiiskasid, et mulle tundub nagu ma oleksin Hollandis tagasi, peas tuttav mõte, et mida küll seekord külmaks ja märjaks rattasõiduks selga panna. Tundub, et olen vist paari päikselise päevaga jõudnud ilusa kevadega ja õhukeste nahktagide kandmisega nii ära harjuda, et natuke aprillivihma ajab mind täiesti segadusse. 

Eelmise nädalavahetuse riietus oli mul aga mitu kuud ette planeeritud. See plisseeritud seljaosaga pluusike on vist mu elu kõige parem allahindluste ost, mis tuli minuga koju Antwerpenist ja on siiamaani kurvalt mu kapis rippunud ja oma õiget hetke oodanud (sest nagu ma avastasin, siis selline ilus pluusike ei sobi ühegi kampsuni või jaki alla). Ostsin selle Cosist, mis teadagi on väga normcore skandinaavialik bränd ja sain muuseas allahinnatud pluusilt veel 20 protsenti alla, sest seal oli natuke meigiplekke peal. Arvestades, et ma jõudsin poodi täpselt paar minutit pärast sulgemist, siis oldi minuga ikka eriti vastutulelikud. 

Koos parajalt sädelevate tossude, maailma kõige mugavamate kõrge värvliga teksade (kõrget värvlit näete mõnes järgnevas postituses, sest need püksid on põhimõtteliselt ainukesed, mida ma viimasel ajal kannan) ja kahe väga toreda ehtedisaineri loominguga varustatuna olin ma vägagi valmis üheks mõnusaks pärastlõunaks ostmise, müümise ja lugejatega kohtumise seltsis. 

PS. Tüdruk, kes sa minu ja Mariliga pilti tegid! Tagi meid julgelt Instagramis või Facebookis ära või saada niisama pilt meilile, sinuga oli nii vahva kohtuda!

 

 Shirt- Cos, Jeans- Guess, Sneakers- Promod, Bracelets- Story Telling Jewellery, Pin- Maria Ines Gul

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

4 comments :

  1. Gorgeous look, the back of your shirt is incredible! I also love your trainers - so cute with the hint of sparkle! xo

    http://rachelnicole.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I actually wear them to work and the sparkle is really cute!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)