Birthday Girl

April 05, 2016

I love early spring so much. Not just because it's my birthday today, but the days spreading longer and lighter, seeing people enjoying themselves in outdoor cafes on the first really warm days (also today, yay), first daffodils and tulips showing their heads after a long winter - it all hold a certain hope. The specific smells of early spring and warm rays of sun are so powerful in a way that I can't help but walk around with a silly smile. Especially on my birthday! 

On to the outfit, in which I enjoyed a well-earned lazy Sunday, buying myself flowers and spending a few hours with a cup of cappuccino and a new book. Everything striped just oozes a kind of cool to me and fits so perfectly with the general feel of a Sunday. Lounging around in a breton top and high waisted jeans would be the dream, but paired with a pleated skirt, this jewelled jumper also ticked all the right boxes. 
______________________

Varakevad on mu absoluutne lemmikaastaaeg. Mitte ainult selle pärast, et mul on täna sünnipäev, aga kogu komplekt aina pikemaks venivatest päevadest, esimestest päikesekiirtest, mis toovad inimesed tänavakohvikutesse peesitama ja juttu ajama, esimestest tulpidest ja nartsissidest, mis tõstavad oma pead pärast pikka talve - kõik see on minu jaoks kuidagi nii maagiline, nii lootustandev. Kevade kindel lõhn ja esimeste väikeste pungade nägemine teeb mind nii lapsikult rõõmsaks, et ei saa muud moodi, kui lihtsalt pean naeratades ringi käima. Eriti täna! 

Aga minu riietuse juurde, mis saatis mind ühel väljateenitud laisal pühapäeval, kui käisingi niisama kohvikus raamatut lugemas ja ostsin Kaubamaja kõrvalt tublidelt vanatädidelt endale kimbu tulpe. Millegipärast seostuvad just triibulised asjad mulle pühapäevase kerge riietumisega, see on päev, kui ei pea mitte millegi kallal vaeva nägema, miks siis muretseda riietuse pärast. Eriti ideaalne oleks mõnuleda kõrge värvliga teksades ja prantsusepärases triibulises särgis, aga see kivikestega kampsun ajas ka väga hästi asja ära. 

Nüüd aga jätan teid sefiiritordi ja sünnipäevapidustuste nimel. Mirko ütles, et tuleb töölt varem, aga kohtumispaika ei tahtnud kokku leppida, sest "ta leiab mu üles". Istungi oma lemmikkohvikus ja mõtlen, et äkki peaks end peitma mõne imeliku pubi kõige kaugemasse nurka. Praegu suudan küll ainult möödakõndijaid jõllitada ja ärevalt iga sissetulijat piiluda. 


Jumper- Pimkie, Skirt- Thrifted, Loafers- Elite c/o Sarenza, Watch- Casio c/o kellad.ee

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

10 comments :

  1. Väga äge seelik. Ma ostsin just eile endale sarnase seeliku, vaid rohelise. Ilus oled!

    ReplyDelete
  2. Jäärapreilile veel ühed õnnesoovid tagantjärele! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh ka teisele jäärapreilile samad sõnad :)

      Delete
  3. You look so beautiful and happy! Happy Birthday and enjoy this lovely season :) Liuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! Spring is nice no matter what :)

      Delete
  4. You look perfect!:)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Väga armas!
    Ja ma nii armastan tulpe! :)

    https://sofaundermapletree.wordpress.com

    ReplyDelete
  6. Just LOVE these photos. So lovely:)

    Natalie.
    http://natalieholz.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)