Some Spring Favourites

May 17, 2016


All those Instagram pictures of blossoming trees and blue skies can only mean one thing - spring is truly here. Before it unexpectedly turns into summer with its dreamy sunset shots and endless beaches (#hotdogsorlegs anyone?), I decided to gather a few of my favourite bits together and have a little chat about recent beauty favourites, some fashion finds and a few not so materialistic faves too.
______________

Kõik need Instagrami pildid õide puhkenud puudest ja helesinistest taevalaotustest saavad tähendada ainult üht - kevad on täiel rinnal kätte jõudnud. Enne veel, kui sellest ootamatult suvi saab ja kõik hoopis päikeseloojangute ja pikkade rannajoonte pilte jagama hakkavad, mõtlesin jagada teiega mõnd väiksemat ja suuremat asja, mis mulle sel kevadel eriti meeltmööda on. 


Beauty-wise I've recently been introduced to a few all natural skincare brands and to tell you the truth, I'm really loving the no parabens, organic origin life. My make-up bag is still basic supermarket counter things (that'll change one day, I promise), but my skincare routine has definitely improved, especially in the evenings. Every other day I like to use a deep cleansing cream* to take off my make up, the apple extract and micro bits of apricot in it work as powerful cleansers, as well as create a base for new skin cells to form. Not to mention the fruity apple scent, which is undoubtedly refreshing after a long day at work!

I then carry on with Mossa Micellar Water*, containing raspberry vitamins from the rich Nordic nature, for a final cleanse. My final bedtime ritual is to lather a swipe of this lovely lavender-scented balm over my lips, not only is the combination of beeswax, shea butter and coconut butter super moisturising, but the lavender scent is perfectly calming to help me fall asleep and drift off to dreamland.
______________

Ilumaailmas olen hakanud viimasel ajal aina rohkem loodussõbralike toodete poole pöörduma ja tänu mõnele uuele tootele on see parabeenivaba ja looduslikku päritolu maailm mulle täitsa meeldima hakanud. Kuigi mu meigikoti sisu on veel täiesti tavalist supermarketikosmeetikat täis, siis õhtused ilurutiinid on täitsa puhtaks muutunud. Umbes üle päeva kasutan meigi eemaldamiseks Puhta  Looduse sarja sügavpuhastavat koorivat kreemi*, milles peituv õunaekstrakt ja aprikoosi minitükid puhastavad nahka ja aitavad uutel naharakkudel tekkida. Ei saa mainimata jätta ka mõnusat õunalõhna, mis pärast pikka tööpäeva mõjub eriti värskendavalt. Järgmine samm  on Mossa mitsellaarvesi*, millega käin näo veel üle, et viimnegi päeva mustus maha saaks. 

Kusjuures proovisin ka Mossa mustikaekstraktiga näokreemi, aga mulle tundus, et see tegi mu näonaha kuidagi ebatavaliselt põletikuliseks, sest kui kreemi vana vastu tagasi vahetasin, kadusid punnid ära ja nahk läks kohe klaarimaks. Seega selle kreemi lükkasin kahjuks riiulinurka tagasi. 

Igaõhtune viimane rituaal, mida ma teengi tõesti juba täitsa  voodis pikutades, on kanda üks mõnus paks kiht Musimett oma huultele. (Aitäh Pille-Riinule, kes seda oma blogis tutvustas!) Mesilasvaha, sheavõi ja kookosvõi kooslus on tohutult niisutav ja magus lavendlilõhn on parajalt rahustava toimega ning aitab mul kiirelt magama jääda  ja unenägudemaale vajuda.

.
On to the fashion faves! My new nude lace-up shoes from Debenhams are definitely at the top of that list. Maybe it's because most of my shoes are black and these are just a nice light welcome to the spring wardrobe, maybe it's because all my favourite bloggers are sporting these on the dreamiest outfit pictures, but I literally have to remind myself not to wear them every single day. Who would have guessed that nude shoes match practically everything! Come springtime and I'm also head over heels into all kinds of pastel jewellery, namely this Happiness Boutique necklace*, which goes so well with the grey shirt I wear to work and gives just that extra bit of glamour. You can also enjoy a cheeky little 10% off your order with the code bowtiediary, so go ahead and give yourself a mid-week treat!
______________

Edasi moodsamate lemmikute  juurde! Selle nimekirja tipus on Debenhamsist ostetud beežid paeltega kingakesed, mis üllatuslikult sobivad kõigega nii hästi, et ma tõesti pean endale teiste kingade olemasolu ka meenutama. Võib-olla ongi asi selles, et kõik teised kingad on mul tumedates toonides ja see hele on lihtsalt meeldiv täiendus mu garderoobis. Muidugi võib asi olla ka selles, et pea kõik mu lemmikblogijad on mõnes imeilusas blogipostituses sarnaseid kingi kandnud ja ma lihtsalt lähen vooluga sujuvalt kaasa. Kevade tulles on mul alati ka suur poolehoid pastelsetele ehetele, nii ka sel aastal mu uue Happiness Boutique'i kaelakeega*, mis sobib hästi mu igava halli tööpluusiga ja teeb argipäevad natuke sädelevamaks. Sooduskoodiga bowtiediary saate endale kevadeks ilusaid ehteid šopata 10% soodsamalt, nii et tehke endale nädala selgroo murdmise puhul üks väike kingitus!



It may sound a bit meta, but my most favourite thing about spring is spring itself. I love the long nights, first warm days, the smell of freshly mowed lawn after a long winter and of blossoming trees, so much so that I bought myself a lilac-scented candle. I'm literally the worst during this time of the year, because I just have to stop at every lilac bush, taking in the smell and looking for lucky five-petal blossoms. I love buying fresh flowers from the old ladies by the mall. Most of all, for the first time in three years that I've lived in Tartu, I really enjoy the city, the calm aura it has and the cute little neighbourhoods that I pass on my way to work. I also really enjoy having my bike here and the feeling of freedom that comes from swooshing through the center or having a cycle by the river. I guess you can take the girl out of the Netherlands, but you can't take the Netherlands out of the girl! 

I'd love to know what you've been loving these past few months too! A new shade of nail polish? Discovering a new place? Stopping to smell the flowers? Tell me all about it!  
______________

See nüüd võib kõlada veidi diibikalt, aga mu kõige lemmikum asi kevade juures on kevad ise. Mulle nii meeldivad aina pikemaks venivad õhtud, esimesed soojad ilmad, värskelt niidetud muru ja sirelite lõhn. Viimane lausa nii palju, et ostsin endale Joiki sirelilõhnalise küünla, mis aitab õuelõhna toas pikendada, ja täidab meie väikese toa lõhnaga isegi siis kui küünal ei põle. Kusjuures praegusel ajal on minuga täiesti võimatu kuskil käia, sest ma tõesti pean peatuma iga sirelipõõsa juures, et seda lõhna võimalikult palju ammutada ja õnnetoovaid viie kroonlehega õisi otsida. 
Kõige üllatavam on aga see, et pärast kolme Tartus elatud aastat on mulle see linn lõpuks meeldima hakanud. Kõik on nii rahustav ja üleüldiselt panevad mind väikesed Tartu asjad igapäevaselt naeratama, kasvõi Raekoja platsi ääritavad välikohvikud, jõe ääres jalutavad koerad või Supilinna rahulikud hoovid. Ehk aitab mu Tartu-lembusele kaasa ka see, et tõin oma ratta siia, et mul oleks hea tööl käia ja nii mõnus on õhtuti Riia mäest alla koju tuhiseda või niisama läbi kesklinna sõita. Tundub, et võisin küll Hollandist ära kolida, aga seal õpitud harjumused jäid ikka sisse! 

Tahaksin väga lugeda teie kevadiste lemmikute kohta ka! Uus pastene küünelakitoon? Väike avastusretk nädalavahetusel? Lillelõhn? Rääkige kõigest! 

Products marked with an * are PR samples, all thoughts on those are my own, as always. // Tärniga tähistatud tooted on saadud firmadelt kingituseks, aga minu arvamus on ikkagi minu oma, nagu alati. 

6 comments :

  1. Replies
    1. I don't think it's possible to love them more than I do!

      Delete
  2. Need kingakesed on nii ideaalset tooni!

    ReplyDelete
  3. Nii ilusad pildid! Mina olen see tüdruk, kes kevadel justkui automaatselt vahetab enda tavapärased punased ja roosad küünelakid välja ja lakib ainult pastelsete roosade, lillade ja nude-toonis lakkidega. Kuskil juunis pöördun ma oma punaste küünelakkide juurde tagasi.

    Suuuri avastusretki ja väljasõite loodusesse mul veel kooli pärast aega teha ei ole, aga kevade ja soojade ilmade tulekuga muudan ma alati oma trennirutiini. Tubase trenni asemel hakkan hommikul ja õhtul hoopis jooksmas käima ja see on ka vahel omamoodi kevade nautimine, sest kõikjal lõhnab nii hästi ja siis on vaja igat põõsast nuusutamas käia :D Oma kahe pontuga jalutamine on ka muidugi omamoodi kevade avastamine, sest neil on vaja kõik puud, kivid ja lillepeenrad läbi nuuskida :D

    ReplyDelete
  4. Beautiful choices for spring! I have been loving anything rose scented!

    http://www.themoptop.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)