The Way To My Heart

May 02, 2016

If usually it is food that's a way to a girl's heart, then to me it's definitely flowing jersey dresses and statement tees in all shades of grey (although I do appreciate a good homemade pasta dinner too). Grey is my comfort colour, something I turn to when I have nothing to wear and I know that whenever I buy something in the shade, I'll wear it until it falls apart.  There's something about grey basics that attracts me like artisan coffee shops attract bookish hipsters and this perfectly roomy A-line dress is no exception to the rule. It's actually a version of the top from this post, which I snapped up for only eight euros, after seeing it sitting lonely on the sale rack and for the last month or so, I've worn it at least once a week. 

Another recent obsession of mine (and at least half the fashion world's) is patches on literally everything. I'm yet to go to the fabric store and buy a bunch of random iron-on patches to DIY on all my striped tees and jeans, but I am loving this fun alternative in cross-body form by Mohito. You'd be surprised how easy it is to incorporate into my daily wardrobe! (Probably thanks to all the basics!) 
_____________

Kui tavaliselt käib armastus kõhu kaudu, siis minu puhul sulatavad igasuguse jää lendlevad trikotaažkleidid ja mõnusa sõnumiga särgid igas halli varjundis (kuigi tegelikult ei ütle ma ära ka ühest armastusega tehtud kodusest pastast). Hall on minu jaoks üks turvaline värv, mille poole ma pöördun siis, kui mitte midagi ei ole selga panna ja iga kord kui midagi halli ostan, tean, et kannan seda nii kaua kuni see on ribadeks, topiline või pesus juba liiga viltu kiskunud. Miski hallide riiete juures tõmbab mind nagu üks mõnus kevadine päikeselaik kutsub kasse peesitama ja see avara lõikega kleit ei ole mingi erand. Tegelikult on see kleidiversioon sellest pluusist, mis meeldis mulle nii palju, et kui kleiti allahindlusestangel üksikuna nukrutsemas nägin, siis ei pidanud ma pikalt otsustama, kas ma selle kaheksa euro eest ka ära ostan. 

Üks natuke hiljutisem lemmiktrend on triigitavad aplikatsioonid ükskõik millel. Ma ei ole veel ette võtnud üht külastust kangapoodi, et mõned täiesti suvalised kangakleepsud osta ja need siis oma teksadele, tagidele ja triibulistele särkidele triikida, aga selle Mohito kotiga olen ma küll suureks sõbraks saanud. Endale üllatuseks on seda täitsa lihtne oma garderoobiga sobitada. (Ilmselt on siin mängus ka kõikide nende hallide basicute käsi.)


Dress- Cropp Town, Bag- Mohito, Shoes- Tamaris, Hat- Topshop

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

12 comments :

  1. Nii khuul kott!

    Kleit ka, selline mugavustsoonikas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, selline kleit, et võin rahulikult palju süüa. Samas tööl on ka sellega hea ringi tuuseldada, sest pikkus on nii normaalne!

      Delete
  2. See kleit on sul küll üks hea leid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures kõigepealt ostsingi samasuguse pluusi ja kassa juures nägin, et need kleidid on ka olemas. Õde kiirustas mind poest välja, aga järgmisel päeval Tartus ostsin kleidi ikka ära :D

      Delete
  3. Replies
    1. Kes oleks arvanud, et väike krae ja kolmveerandvarrukad on nii olulised ja põnevad (?) detailid!
      Aa, ja muidugi tänud sulle, sest ilma sinu toreda instata ei oleks ma seda kotti kunagi avastanudki!

      Delete
  4. Oh,amazing bag! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Stylish yet comfy pieces you'd wear forever! You've done amazingly well.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! And well, maybe not forever, but for at least a year!

      Delete
  6. I love your bag and dress! Very chic x

    Regina | Paper Hobbit's blog

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)