The Everyday Beauty Routine

September 10, 2016


Hello, ultimate girlie post! I think I've reached peak "blogger status" now that I'm revealing my make-up routine, although I feel like calling it a routine is a bit far-fetched. Having tried the beauty blogging scene for a while and not being afraid of brushes, blushes and bronzers anymore, I've just developed a few firm favourites which seem to make me look decent even on the busiest and most tired mornings. I've tried and tested and finally feeling content with the insides of my make-up bag I decided to share, in case there's any other beauty novices out there. 
________

Mulle tundub, et olen viimaks oma meigikoti sisuga (ja oma meikimisoskusega) niivõrd rahul, et saan oma igapäevaseid lemmikud julgelt ka teiega jagada. Mõnda aega olen juba ilublogimise maailmas katsetanud ja kuigi ma pintsleid ja päikesepuudreid enam ei karda, siis kindlasti ei tunne ma end meigimaailmas veel liiga julgelt. Küll aga saan nendele allolevatele toodetele loota ka kõige kiirematel ja väsinumatel hommikutel ja mõtlesin oma kindlaid kaaslasi jagada, juhuks kui teie seas on ka mõni meigimaailmas arglikke samme tegev neiu. 


Starting with the base, I used to be a lover of matte foundation, but after I ran out of the last one I turned to the trustiest source - a coworker with perfect everyday make-up - and she suggested I try the Loreal True Match. Finding the right shade was a bit tricky, because their fairest tones even looked a bit too rosy on me, but I find that some powder balances it off nicely. However, the real hero here is a Beauty Blender sponge*. It keeps the foundation so even that my face literally looks a bit airbrushed! 

Off to giving my pale self some summery glow! I'll probably scrap the bronze for winter, but as long as there's a hint of a tan out there, I go over my face with Ciaté's Bamboo Bronzer* and then give a bit of contour with The Balm's Bahama Mama. The pigment on that is intimidatingly heavy, but a light tap on the brush and a swish under my cheekbones does the trick without giving me a total Kim K vibe. 
________

Kõigepealt muidugi meigipõhi. Varem olin suur mati jumestuskreemi fänn, aga kui viimane selline otsa sai, küsisin nõu usaldusväärsest allikast - alati ilusa meigiga kaastöötajalt - ja tema soovitas mulle Loreali True Match jumestuskreemi. Õige tooni leidmine võttis küll tükk aega, sest isegi nende kõige heledamad kreemid jäid minu nahal pisut liiga roosakad, aga lõpuks avastasin, et päikesepuuder tasakaalustab selle tooni kenasti ära. Meigipõhja põhiline kangelane on aga Beauty Blenderi* švamm. Uskuge või mitte, aga see on tõepoolest nii tõhus, et kohati jääb mulje, nagu oleksin mingi korralikuma filtri oma näole peale tõmmanud. 

Jume andmiseks on mul kaasas Ciaté Bamboo Bronzer*, mille küll talve tulles vist järgmist suve ootama jätan, sest mingist päevitusest on detsembris narr rääkida. Küll aga jääb oma kohale alles The Balmi Bahama Mama, millega teen paar pintslitõmmet põsesarnade alla. Kontuurimise jaoks on see päris hea tugeva pigmendiga ja kuigi mul on igapäevane hirm põsealused liiga pruuniks võõbata, olen ma siiani suutnud päris hästi piiri pidada, kui pintslilt üleliigse puudri maha koputan. 


After foundation and good old powder, blush was the next product that I dared to test once I started wearing make-up sometime in my late teens. The Balm's Hot Mama has proved to be the best one yet and I think it's safe to say that I'm slightly addicted to the gold shimmer in it. Talking about shimmer, there's nothing like Ciaté's Glow Pop highlighter* to give a girl some glow. The creamy texture melts under my fingers as it blends perfectly into the foundation. A perfect wake-me-up trick is to dab some of it in the corners of my eyes - works almost as well as coffee! 

Lastly, the mascara in my make-up bag is the bloggers' favourite Maybelline Lash Sensational, which has a two-sided brush for the longest and thickest lashes. I think I'm on my third one so far and it's yet to meet a rival. I also thought I'd throw in my favourite perfume ever, which is Burberry The Beat. It's the closest thing I have to a signature scent and I fear the day they stop making it. 

Let me know your favourites in the comments' section, because I'm still on the lookout for a good concealer and so far, I haven't found the need to do anything with my brows. Room for improvement? I think so! 
________

Järgmiseks põsepuna, mis on olnud mu meigikotis enam-vähem sellest ajast peale, kui ma kunagi hilisteismelisena enda meikimist avastama hakkasin. Siiani on lemmiku kohale jäänud The Balmi Hot Mama, sest selle roosa toon on mõnusalt soe ja sädelus seal sees parajalt sõltuvusttekitav. Sädelusest rääkides, siis paljuotsitud tervisliku ja särava jume annab mulle Ciaté Glow Pop*. See on mõnusalt kreemine ja põhimõtteliselt sulab jumestuskreemiga kokku, kui see näpuga põsesarnal laiali hõõruda. Hommikune ärkamistrikk on panna natuke sädelust silma sisenurka - töötab pea sama hästi kui kohv! 

Muidugi ei puudu mu meigikotist ripsmetušš, mis on vast aastakese muutumatult olnud Maybelline Lash Sensational. Sellele on raske vastast leida ning mulle tundub, et ma ei ole ainus blogija, kes selle tihendavast-pikendavast harjast nii arvab. Lõpetuseks pidin pildile panema ka oma kõigi aegade lemmiklõhna Burberry The Beat. Olen seda kandnud nii kaua kui mäletan ja pisut kardan päeva, kui selle tegemine lõpetatakse!  

Jätke kindlasti kommentaariks vihjeid enda lemmiktoodete kohta, sest ma olen praegu ühe korraliku peitekreemi otsingus ja siiani ei ole näinud mingit põhjust oma kulmudega midagigi ette võtta. Arenemisruumi vist on? 


Products marked with a * are press samples/gifts. / Tärniga märgitud tooted olen saanud kingitusena maaletoojatelt või edasimüüjatelt. 

3 comments :

  1. Proovisin paar kuud tagasi true matchi ja see tundus niii... sädelev, et ma ei julgenud osta. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures seda sädelust näo peal näha ei jää ja väikese läikimise peidab puuder ära. Ma jäingi True Matchi juurde peamiselt seepärast, et see tõepoolest matchib väga hästi nahatooniga.

      Delete
    2. Mul on selle nahatooniga jube nigelad lood - lumivalge ja külma alatooniga. Hetkel nö taskukohastest sobib ainult kõige heledam Fit Me ja True Matchi kõige heledam tundus nii palju soojem toon. Kui kunagi pruunim olen, siis proovin ära. :D

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)