Walks In Bergamo

September 22, 2016


Buongiorno, Italian posts! I'm well back into my everyday routine here and our picture-perfect getaway to Italy seems like a million miles away (whereas it's only been a week...). Nothing like those autumnal temperatures and long days at work to welcome a girl back home! However I plan to guide you though that week in Italy and put on a brave travel blogger face, if you'll bare with me and my holiday pictures. 

As this is first and foremost a style blog, then clothes get first credit. Mainly this dress that, believe it or not, hung in my closet waiting for its flight to Bergamo for three months. Through the whole summer I wouldn't allow myself to wear it to any event, not out on the town, nowhere, because that became my "Italy dress" the moment I saw it in store. Please tell me I'm not the only one coming up with too much of a character persona for a piece of clothing? I just find some weird creative satisfaction when I come up with an outfit to perfectly suit my surroundings, as vain as that might sound. 

I do feel that the dress was worth the wait. The scarf-like pattern really did complement the centuries-old buildings of Bergamo Alta, the old town of dreams! I didn't put too much effort into looking up sights for this trip, so you can imagine how positively surprised I was to find out that Bergamo has a bit more to offer than a budget airport. The fairytale surroundings ooze calmness, even though there's a busy Italian hustle and bustle on the streets. And don't even mention the views! Coming from a country that can't really boast with any mountainous terrain, seeing the Italian side of the Alps was slightly surreal at times and we excitedly pointed to the mountaintops one too many times. 

More travel talk in my next post! 
______________

Ciao, Itaalia postitused! Ma olen ehk liigagi hästi igapäevatoimetustesse sisse elanud ja meie piltilus Itaalia puhkus tundub mägede taga olevat (kuigi tegelikult on sellest möödas üürike nädal). Oma osa on muidugi andnud ka krõbedad sügiskülmad ja pikad tööpäevad, mis suudavad igasugused puhkusemõtted tõhusalt peast pühkida. Siiski ei pääse te mu puhkusepiltide vaatamisest ning paari järgmise postitusega teen pähe ka reisiblogija näo (Blogiauhinnad 2017, hoidke alt!), et muidugi ise meenutada ja teilegi reisipisik kallale ajada. 

Kuna Bowtie Diary näol on siiski tegu eelkõige stiiliblogiga, saavad ka riided esmajoones tähelepanu. Peamiselt see kleit, mis, uskuge või mitte, rippus pea kolm kuud niisama mu kapis ja ootas pikisilmi lendu Bergamosse. Ma ei lubanud endal seda terve suve kuskil kanda, ei üritustel, ei kohvikus, ei kuskil mujal, sest kohe, kui poes seda nägin, sai sellest kleidist minu "Itaalia kleit". Palun öelge, et ma ei ole ainus, kes riietele täiesti ebavajalikud iseloomud ja isikud mõtleb? Nii edevalt, kui see ka ei kõla, siis ma lihtsalt leian selles mingit loomingulist naudingut, kui saan mingit komplekti riideid kanda nende jaoks ideaalses ümbruses. 

Ja mul on tunne, et see kleit oli oma ootamist väärt. Seda sallimustrit tõesti täiendasid Bergamo vanalinna sajanditevanused maja imehästi. Kuna ma otsustasin sel reisil võimalikult vähe plaane teha ning selle otsusega jäid välja uurimata ka kõik kõige tähtsamad vaatamisväärsused, siis olin tõesti üllatunud, et Bergamol on pakkuda enamat kui odavlendude lennujaam. Kõik oli nii rahulik, nii kaalutletud ja mõnus, samas kui tänavad ikkagi kihasid itaallastest. Ja neid vaateid ei tasu üldse mainidagi! Olles harjunud Eesti mastaabis mägedega, lõid Itaalia mäed meid esialgu täitsa pahviks ja eks me reisi lõpulgi näitasime nii mitmel korral näpuga kõrgete mägede suunas. 

Aga rohkem reisijuttu juba järgmises postituses! 


Dress- Oodji, Bag- Pepe Jeans, Shoes- Debenhams

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)