Autumn Plaids

October 30, 2016


Every year the same scenario happens - come autumn and I'm throwing myself head first into the preppiest tops in my wardrobe, contemplating wearing headbands à la Blair Waldorf again and in general, dread the day I can't justify "college-dressing" with actually going to university. As this year, when I've heavily stocked up on ruffled school girl shirts, while also turning back to old basics like this Bershka top. There's no headbands in sight just yet, but I do admit that I almost wore this one to Tallinn fashion week.

Also, allow me to officially introduce you to my new leather jacket. It's from Pull and Bear, it's leathery soft and I feel like it's the most justified investment purchase I've made in my adult life (but just wait to see the winter coat I have my eye on). Classic leather jackets are the absolute go-to for me and instantly add a touch of chic to any outfit, be it a plain jeans-and-a-T or a fancy going-out dress. Unfortunately, now that we've had the first snow of this year, the jacket has taken up an honorary spot in the back of my clothing rack. 
_____________

Igal sügisel juhtub sama asi - kohe, kui lehed vähegi kolletuma hakkavad, sukeldun ma pea ees kõikidesse kraega pluusidesse enda garderoobis, kaalun, kas võiks äkki jälle Blair Waldorfi stiilis peavõrusid kandma hakata ja üleüldiselt pisut kardan seda päeva, kui ma ei saa kooliplikalikku riietumist päriselt ka koolis käimisega põhjendada. Nii ka see aasta, kui olen sitsi-satsilisi pluusikesi juurde ostnud ja vanad lemmikud, nagu see Bershka iludus, käiku lasknud. Peavõrudeni pole veel jõudnud, aga tunnistan, et kaalusin väga sügavalt moenädalal selle peavõru pähe panemist. 

Ja lubage mul teile tutvustada oma uut nahktagi. See on Pull and Bearist, see on imepehme ja mulle tundub, et tegin selle ostmisega oma täiskasvanuelu parima investeering-ostu (kuigi oodake vaid, kuni te mu välja vaadatud talvemantlit näete). Klassikalised nahktagid on mu kapis täiesti A ja O, mis panevad punkti ükskõik millisele riietusele, olgu selleks siis lihtne teksade ja T-särgi kombo või mõni pidulikum teatrikleit. Kahjuks on esimese lume tulek selle tagi mu kapi tagumisse nurka lükanud ja kui just mingi jõulueelne soojalaine-ime ei juhtu, jääb ta kevadet ootama. (Nagu minagi.)


 Shirt- Bershka, Jacket- Pull&Bear, Jeans- Guess, Hat- Topshop, Loafers- New Look, Bag- Thrifted


Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

6 comments :

Thank you for all of your sweet comments! :)