Tour of the Streets

June 03, 2013

On a summery day last week, after attending another reception and nearly skipping the buffet afterwards, I met the Tour of the Streets team, who also happen to be friends of mine, and was streetstyle snapped in marvellous Kadriorg. These three lovely girls are the masterminds behind a cool new streetstyle blog and are tirelessly taking pictures of lovely people on the streets of Tallinn. If you want to keep up with the next big thing in streetsyle after the Sartorialist, then check out the Tour of the Streets site or their Facebook page.
As it was a wonderfully warm day, I immediately searched out my nude maxiskirt and after trying on a few other tops, settled for an equally sheer black blouse. With the beautiful necklace, which was the weekend's flea market find, my fabulous leopard-print loafers and a simple bag, I was ready to tour the streets of Tallinn (yes, a shameless pun). Minutes before leaving my house, I decided to do my hair up in a messy braid for that last touch of boho chic.

Ühel suvisel päeval eelmisel nädalal, pärast järjekordse poolpiduliku vastuvõtu külastamist ja banketi peaaegu vahelejätmist, kohtusin Tour of the Streets'i tiimiga, kes minust oma tänavamoeblogisse ka pildid tegi.  Need kolm tüdrukut, kes juhtumisi on ka minu toredad sõbrad, on laheda uue tänavamoeblogi autorid, käies väsimatult Tallinna tänavatel ja pildistades vahvaid inimesi. Kui te tahate sammu pidada tänavamoe järgmise suure tegijaga, siis kindlasti vaadake Tour of the Streetsi blogi või nende Facebooki lehte. Siinkohal tahaksin tänada Mariat, et ta neid pilte lahkelt ka minuga jagas. Aitäh!
Kuna see päev oli võrratult soe, siis otsisin kohe oma beeži maksiseeliku välja ja pärast mõne teise pluusi proovimist, jäin pidama selle võrdväärselt läbipaistva pluusi juurde. Lisades eelmisel nädalavahetusel täikalt leitud kaelakee, minu vinged leopardimustrilised kingad ja lihtsa koti, olin valmis Tallinna tänavatel tuuritama. Vaid paar minutit enne kodust lahkumist otsustasin juuksed ka pisut laisalt patsi punuda, et just see viimane boheemlaslik täpp i peale panna.


skirt- selfmade
shirt- serious sally from a&g extra
necklace- flea market
bag- lindex
loafers- elite c/o sarenza.eu
pictures by Maria K.

5 comments :

  1. Imeline seelik! Kas selle õmblemisel järgisid mingisugust õpetust? Endal oleks suur soov sellist poolläbipaistvat seelikut teha, aga kahjuks pole õmblemises suur tegija ning ma pole väga leidnud õpetusi, kus oleks näidatud, kuidas just sellist seelikut õmmelda.

    ReplyDelete
  2. @Anonymous: ma tänan. eriliselt ei jälginud, õmblesin lihtsalt sellise.. pika tavalise seeliku. aga proovi guugeldada asju nagu "diy chiffon maxiskirt", peaksid mingid youtube'i õpetused leidma

    ReplyDelete
  3. Sulle nii hästi sobivad maxiskirtid!

    Aitäh Tour of the Street'i mainimise eest, skrollin nüüd hoolega nende blogi :)

    ReplyDelete
  4. That maxi dresses is freaking gorgeous! Looking forward to more of that dress in the next post ^^

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)