I wear my lace on my sleeve

October 09, 2013

You know how I love basics, but to me, every basic is even better, when it has a little twist. And those intricate lace sleeves on this seemingly plain Oasap sweatshirt are just that twist. Finally, a piece of clothing that I won't have to DIY to pimp it a bit. 
I went to visit my best friend in Viljandi and we spent the prettiest autumn day exploring the castle ruins and the cafes and I'm already looking forward to good times spent with this lovely little number (and my next visit to Viljandi).

Ma jumaldan lihtsaid basicuid, mida saab omavahel ja kõige muuga ideaalselt sobitada, aga minu jaoks on need alati veel paremad, kui neil on mingi väike kiiks juures. Selle Oasapi pusa õhkõrnad pitsvarrukad on täpselt see väike kiiks. Lõpuks ometi üks riideese, mida ma ei pea ise tuunima!
Käisin nädalavahetusel Viljandis oma parimal sõbral külas ja see oli üks imeilus päev, sest sügis on kuldne, lossimäed on toredad ja Viljandi kohvikud on ka ideaalsed. Kui teil peaks tekkima võimalus Fellinisse minna, siis tõesti, astuge läbi, nende koogid on jumalikud!


jeans- lindex
necklace- house
pictures by Getter M.

5 comments :

  1. I love this novelty sweatshirt! The lace sleaves with cutouts are awesome!

    xx
    Kayla
    Eat Play Dress

    ReplyDelete
  2. Loving this look,Absolutely gorgeous you are!!!here is my loved blog,i think maybe you are love too:

    Wholesale Sexy Police Costumes

    Keep in touch,best wish for you.

    ReplyDelete
  3. what a cute look! love this.
    xo
    keepcalmandchiffon.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)