A blue jean serenade

November 15, 2013

The Killers- Dustland Fairytale

I am probably the pickiest person when it comes to jeans and it is incredibly difficult for a pair to meet my standards, so when I tried these on at the shop, I nearly didn't hesitate buying them.  15 euros? Perfect fit? Cropped at the ankle? I've been trying not to wear them ever single day, but it's difficult when a pair of jeans is so comfortable that I could sleep in them. (And I have actually slept in them.) I also don't mind the little battle wound on the knee, which they got, when I fell on my bike a few weeks ago. The slight tear only adds a bit of rebel to this fantastic pair, no?
A few days ago Evamaria from Lost in the Wardrobe showed me around the best thrift stores in Tartu and this was just the kind of cosy outfit you wear to go shopping. Or for anything really, as I've proven these days. I wear this sweater-jeans combo at least twice a week with a slight alteration in accessories. 
Why fix something that isn't broken, right? 

Mis puutub teksaste ostmisesse, siis ma olen ilmselt üks kõige valivamaid inimesi maailmas ja minu standarditele vastavat paari on väga keeruline leida. Sellepärast kahtlesingi ainult hästi natuke, kui poes neid pükse jalga proovisin. 15 eurot? Istuvad hästi? Pahkluu juurest pisut lühemad? Olen üritanud neid mitte iga päev kanda, aga see on keeruline, kui üks paar pükse on nii mugavad, et nendes võiks magada (mida ma ka päriselt teinud olen). Loomulikult suutsin rattaga sõites püksid põlve pealt juba katki kukkuda, aga see ainult lisab sellist kerget mässumeelset aurat, ei? 
Paar päeva tagasi käisin koos Evamariaga Tartu parimate kaltsukatega tutvumas ja see riietus on täpselt õige šoppamise outfit. Tegelikult sobib see ükskõik mille jaoks, nagu ma viimasel ajal tõestanud olen. Kannan seda teksade-kampsuni kombinatsiooni vähemalt kaks korda nädalas, heal juhul ehteid vahetades. 
Miks üritada parandada midagi, mis ei ole katki, eks? 


jeans- house
lace top just peeking out (look who's trendy!)- new yorker
boots- angelo carutti
jewellery- vintage
pictures by Evamaria K.

6 comments :

  1. Love it! great look, love your shoes :) and nice blog

    http://stylelovely.com/mimundonormal/

    ReplyDelete
  2. olen su suurim fänn! :P
    ja siis ma tahaks väga teada, kas ma täna nägin sind ülikooli raamatukogus :D

    ReplyDelete
  3. Egelt: käisin raamatukogus küll, siis vist ilmselt olin mina, keda sa nägid. Teinekord tule ütle tere :)

    ReplyDelete
  4. Ja mis kaltsuikaid soovitad? Olen oma arvates KÕIK tuntumad läbi käinud, et leida pikka kleiti...balliks, aga vb on mul mõni pärl kahe silma vahele jäänud, kuigi olen üsna kaua Tartus elanud. Ja muideks, kui oled esimesel detsembril Tartus (ehk isegi ülikooli aastapäevaballi?),siis sattu kindlasti linna õhtupoolikul: tõrvikutega rongkäik, pikkade kleitidega daamid tänaval, ülikonnas mehed kvaliteetsetes mantlites... See on üks õhtu Tartus, mis on ...sõnulseletamatu. Siinjuures arvestan eriti Su mõningaid vihjeid Gossipgirlile, mis lugedes silma jäänud on. Kui seda 1. detsembri melu juba oled näinud, siis lihtsalt tead juba millest ma räägin.

    ReplyDelete
  5. Kaltsukate osas ei oska midagi konkreeset soovitada, kuna me käisime vaid mõnes, aga avastasin enda jaoks Võru Varblase, see on lahe.
    Ning aastapäevaballile ei ole plaanis minna, aga aitäh vihje eest. See rongkäik tundub absoluutselt maaliline ja ma üritan end sellel ajal linna sättida.

    ReplyDelete
  6. Muideks läksin hommikul uuele poeringile ja leidsingi üsna sobiva kleidi, mitte ideaalse, aga tagasihoidliku ja sellise - milline võiks olla iga naise kapis, just in case, kui peab suvalisel hetkel ballile kinga kaotama jooksma. Kastani ja Riia nurgal, vasakul pool tee ääres, punane pisem maja. Sealt. Aga kui Sa kaltsuilmaga veel 100% tuttav pole, siis Taara pst ja Kastani nurk, nimeks üks varjund elegantsest. Seal oli täna ikka imearmsaid ja samal ajal originaalseid riideid. Soovitan, kui Sa veel noore tartlasena sinna sattunud ei ole.

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)