Stockholm, jag gillar dig.

January 13, 2014

Stockholm, I like you.*

This weekend, in between my exams, I went on a family trip to Stockholm. It wasn't my first time there, in fact I think I've lost count of how many times I've visited the Swedish capital, and it definitely wasn't my last time. However, this time I had a camera to take with me and since my little Nikon 1 V2 hybrid also has a 30-110 mm lens, then I decided to replace the blogger in me with the art history nerd and focused on pretty houses instead of my outfit. I'm always so amazed by the beauty of Stockholm. Just the night before our visit, snow had come down and it all looked like a winter wonderland with the beautiful majestic houses lining the canals in the city.
Oh, Stockholm, I will never bore of you!

Sel nädalavahetusel, kahe eksami vahel, käisin perereisil Stockholmis. See ei olnud mu esimene kord seal, mul on ilmselt isegi lugemine sassi läinud kui palju ma rootslaste pealinna olen külastanud, ja see ei olnud kindlasti mu viimane kord. Seekord oli mul kaamera, mis endaga kaasa võtta ja kuna mu väikesel Nikon 1 V2 hübriidil on ka 30-110 mm objektiiv, siis otsustasin enda sisemise blogija asendada sisemise kusntiajaloonohikuga ja pildistada riiete asemel ilusaid maju. Ma olen alati nii hämmastunud Stockholmi ilust. Ööl enne meie visiiti oli lumi maha sadanud ja see nägi kõik välja nagu üks võrratu talvevõlumaa - imelised lumega kaetud kuninglikud majad kaunistamas linna kanaliäärseid.
Stockholm, ma ei tüdine sinust ilmselt kunagi!


 pictures taken with Nikon 1.

4 comments :

  1. Kus kohast sa postituse pealkirja võtsid? Google translatorist? :)

    ReplyDelete
  2. @Anon: jah.. olen süüdi. Kas on nii vale, et oleks pidanud mõnelt tuttavalt rootsi keele oskajalt üle küsima? (Ja kuidas see õigem variant siis oleks?)

    ReplyDelete
  3. Pole midagi pealkirjas valesti :) Ja nii ilusad pildid oled teinud, Stockholm tõesti ikka nii ilus :)

    ReplyDelete
  4. Jealous. I wish I could so to Sweden so easily. One day I will but until then I will peruse your pictures

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)