Postcards from Dublin

February 14, 2014

When my friends and I were choosing a place to go for our winter break budget trip, then somehow Dublin popped up. We figured that it's kind of like London, only smaller, cheaper, but more or less quite similar. We were there for five days and during that time we managed to visit just about every big tourist attraction and then some. Walking almost everywhere, we covered the city centre on foot, walking with our heads turned up to the clouds and beautiful houses all the time. 
And Dublin really is spectacular. Okay, I am a huge architecture geek, but places like Trinity College or the endless pretty bridges just steal your heart. Then all the pubs, little corner cafes and security guards walking past, whistling. All this makes for a pretty perfect city break. (And the cheap clothes of course).
Expect a lot more jetsetting/traveller of the world posts on this blog because I still have two posts from Dublin left and then a few from Stockholm, because I just can't be still in one place and after being on Tartu for a day, I went on the ferry to Sweden to see Bombay Bicycle Club. Fast forward a bit- it was awesome. 

Kui me sõpradega mõtlesime, kuhu talvevaheajal reisida võiks, jäi millegipärast Dublin sõelale. Arvasime vist, et see on natuke nagu London, ainult väiksem, odavam, aga laias laastus sarnane. Olime seal viis päeva ja selle aja jooksul nägime ära pea kõik suuremad ja väiksemad turistiatraktsioonid. Kõndisime peaaegu igale poole ja kesklinnas jalutamise saime päris hästi selgeks, mis sest, et pead olid pilvede ja imeilusate majakatuste poole pööratud. 
Dublin on tõesti võrratu. Olen küll meeletu arhitektuurinohik, aga kohad nagu Trinity College või kõik need lõpmatult armsad sillakesed panevad südame kiiremini põksuma. Siis veel kodused pubid, väikesed nurgakohvikud ja vahvalt vilistavad turvamehed. Kõik see muudab ühe linnaga tutvumise väga toredaks. (Ja odavad riided ka loomulikult.)
Lähiajal võite oodata veel mitut sellist turistimat postitust, sest lisaks kahele postitusele Dublinist, on mul järjekorras ka veel pildid Stockholmist. Tundub, et enam ei suuda ma ühe koha peal kaua paigal püsida, sest olles Iirimaalt koju jõudnud, olin Tartus pisut rohkem kui 24 tundi ja läksin juba uuesti laeva peale, sest Rootsis esines Bombay Bicycle Club ja minul oli pilet. Kiire kokkuvõte- see oli lahe!



 pictures taken with Nikon 1 V2.

1 comment :

  1. Neid pilte vaadates tuleb suur igatsus peale:) Elasin viis aastat Iirimaal ja kuigi päris Dublinis ei elanud, viis pea iga vaba nädalavahetus sinna linna:)

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)