Flashback to ERKI

June 06, 2014

Remember, a few weeks ago I wrote about ERKI fashion show? Well, now I'm finally blogging my outfit! I had originally planned to wear my new leather trousers (yes, I'm slowly becoming a rebel-motorcycle mouse), but arriving to Tallinn, I realised that it was way too hot for those. So I worked with what I had in my home-wardrobe, because most if my clothes are in Tartu. The shirt and shoes were with me anyway, but I decided to pair them with my mother's vintage skirt, which is one of those treasures you have, but don't wear nearly enough. Then I saw that flowers on my dresser and decided to go with the slightly ridiculous Carrie-Bradshaw-ish oomph. Turn out that others liked it too, because I was photographed for the Femme streetstyle corner!
The beautiful girl with me on the pictures is Sandra and she just talked about her outfit on her blog. Go check it out [here].

Mäletate, paar nädalat tagasi kirjutasin ERKI moeshow kohta? Nüüd on järg minu riietuse käes! Tahtsin tegelikult kanda oma uusi nahkpükse (jah, hakkan vaikselt mässajaks-mootorratturhiireks), aga Tallinnasse jõudes sain aru, et nendega sulaksin ma küll ära. Vaatasin, siis mis mu Tallinna-kapis leidub, sest kõik põhiriided on mul ju ikkagi Tartus. Pluusi ja kingad olin niikuinii kaasa võtnud, aga siis otsustasin neid kanda hoopis oma ema noorpõlveseelikuga. See on täpselt selline aare minu kapis, mida ma kannan kahtlemata liiga vähe. Siis nägin kapi peal seda lille ja otsustasingi sellise natuke ekstravagantse carriebradshawliku välimuse kasuks. Tundub, et teistele meeldis ka, sest mind pildistati veebiajakirja Femme tänavamoe nurga jaoks!
Minuga koos on piltidel Sandra, kes ka just rääkis oma outfitist oma blogis. Minge vaadake, [siit]. 



skirt- vintage
shirt- ralph lauren
flower- from expressions
shoes- blink

photos by me, Piia Kauts (Femme), Martin Dremljuga (Delfi) and Anete Palmik. 

2 comments :

  1. Kus Ralph Laureni pluus saadud on? Kuna friends seriaalis rachel oli ralph laureni firmaga seotud siis see omamoodi väike kiiks, et see bränd meeldib :D. Kui kirved hinnad on?

    ReplyDelete
  2. Sain selle pluusi kunagi ammu-ammu kaltsukast. Kuigi, muidugi oleks tore omada päris RL'i pluusi :D

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)