Another side of summer sun

August 10, 2014

You've already seen this dress in a more "it's so cold, but I'm going to pretend it's not" spring outfit here, but this time, when invited to see Baltika Group's fall/winter fashion show, I remember this beauty and its amazing back cut-out. So it got a nice little summer-moment with only black pumps and a masculine watch as accessories, nicely photographed for the archives of Bowtie Diary by my mother. Also, I have to mention once again that a dress that has pockets is an instant winner in any book. 
The show itself was, in addition to being a sauna, quite nice. I say nice and not any other much bigger word, because I've seen Baltika do so much greater ones. I remember two seasons ago, I wanted absolutely everything from Monton's collection and a few things from the other brands. This time I liked a few dresses, a coat and a pair of trousers. Still, I'm waiting for the sales to treat myself with something nice.

See kleit on kevadel juba blogis oma nägu näidanud, aga sellises "mul on nii külm, aga ma täiega teesklen, et ei ole" kevadises riietuses siin. Nüüd tuli see mul jälle meelde ja ma taasavastasin selle kleidi imelise seljaosa ning kandsin seda Baltika Grupi sügis-talvisel moeshowl. Suvise variandi jaoks mõtlesin, et peale mustade kingade ja maskuliinse olegi nagu midagi muud vaja, et Kopli lõpus merekooli ilusa maja juures poseerida (järjekordne peidetud aare Tallinnas). Ema aitas mul selle outfiti Bowite Diary arhiivide jaoks üles ka pildistada ja tegi väga head tööd. Mainiksin ka ikka ja jälle, et taskutega kleidid on parimad. 
Moe-show ise oli, lisaks saunalaadsele temperatuurile, päris tore. Ütlen tore ja mitte mingit suuremat sõna, sest Baltika on minu arvates palju paremaid hooaegu teinud. Eelmise talve kollektsioone vaadates tahtsin absoluutselt igat asja, mida Monton näitas ja teistest kollektsioonidest ka nii mõndagi. Sel korral meeldis mulle vaid paar kleiti, üks mantel ja püksid. Sellegipoolest ootan juba talviseid allahindluseid, et end millegi ilusaga kostitada. 


 dress- c/o persunmall
heels- seppälä
watch- casio
pictures taken with Nikon 1. 

4 comments :

  1. Love that dress. It can go from warm to cold weather so easily!

    XxMO
    madame-ostrich.com

    ReplyDelete
  2. Minu meelest jäi Montonil mitmeid häid pärleid uuest hooajast üldse näitamata. Ja kuulsin ka, et kõik komplektid ei jõudnud kahjuks lavale.. Aga Sinu kleit on väga ilus ja armsa lõikega! (:

    *Merrific*

    ReplyDelete
  3. Kas need kingad on lähiajal soetatud? :)

    ReplyDelete
  4. @Anon: Ei, eelmisel sügisel ostsin mingilt megaallahindluselt. Maksid vist 7 või 9 eurot...

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)