Jazz it up for fashion week

November 02, 2014

I've been over my head in schoolwork lately, crossing things off my to-do list one by one and blogging has taken a backseat. Now I decided to take a break from all the analysing and reading and reward myself with blogging. Not chocolate, tea or a walk, but blogging!
I'm starting with my fashion week outfits! This is from day two and probably my favourite one. I adore this hyper warm and soft sweater from Lindex and knew that I can glam it up somehow for fashion week. It seems that a short (maybe even too short, oops!) skirt, a statement-y necklace and my new Aldo heels did the trick. 
During fashion week, Anete "the loveliest person on Earth" Palmik took my photos and I can't thank her enough. Go check out her page [here] and see for yourself what a wizard she is behind the camera. 

Olen viimasel ajal ülepeakaela koolitöösse uppunud ja ükshaaval igasuguseid referaate-analüüse teinud ja blogimiseks pole üldse aega olnud. Nüüd mõtlesin, et teen väikese pausi oma analüüsimisest ja premeerin end blogimisega. Just nii, mitte šokolaadi, tee või jalutuskäigu, aga blogimisega!
Alustan oma moenädala riietustega! See on teise päeva komplekt ja ilmselt mu lemmik. Mulle nii meeldib see imepehme ja soe kõrge kraega Lindexi kampsun ja teadsin, et saan selle kuidagi veidi glämmimaks ja moenädalale sobilikumaks teha. Tundub, et lühike seelik (Võib-olla isegi liiga lühike? Mu isa küsis mind nähes irooniliselt, kas mul jäi kangast puudu...), silmatorkav kaelakee ja mu uued Aldo kontsakingad vist täitsid oma ülesannet.
Kogu moenädala jooksul pildistas mu riietusi üles Anete "maailma kõige armsam inimene" Palmik ja mul ei jätku tänusõnu. Minge visake pilk peale ta Facebooki lehele [siin] ja vaadake ise, milline võlur ta kaamera taga on. 


sweater- lindex
skirt- c/o persunmall
necklace- c/o rings and tings
heels- aldo
bag- primark
ring- thrifted
pictures by Anete Palmik.  

1 comment :

Thank you for all of your sweet comments! :)