Let's Talk About...

January 18, 2015

So here's going with my New Year's resolutions and bringing more life, more content and more me to this blog. This section will hopefully become a monthly/quarterly corner on Bowtie Diary, where I can just ramble my heart out and share some insignificant, but nice everyday things. Do let me know in the comments' section what do you think of this kind of this kind of posts!

Üritan oma uusaastalubadusi pidada ja tuua siia blogisse rohkem elu, rohkem sisu ja rohkem mind ennast. Sellest postitusest kasvab ideaalis välja igakuine nurgake Bowtie Diarys, kus saan rääkida südamelt ära igasugused asjad. Kuidas teile selline "postitustesari" meeldiks?


Fashion

This hat has been saving my winter. I got it at the bloggers' flea market from Iclowiory girls for only a euro. Bargain of the season! Only a few years ago I didn't think of myself as a hat person and was very reluctant to wear any kind of headwear and instead happily froze my ears off. Now I can't stop wearing this bejewelled beauty. Plus I've heard that it goes so well with my green eyes (and my favourite coat!).

See müts on totaalselt päästnud mu talve. Ostsin selle blogijate kirbuturult Iclowiory tüdrukute käest vaid ühe euroga. Hooaja parim ost! Vaid mõni aasta tagasi arvasin, et mulle ei sobi mitte ükski müts ja keeldusin neid kandmast, selle asemel külmetasin rõõmsalt kõrvad peast. Nüüd ei taha seda kivikestega kaunistatud iludust peast võttagi. Ja mulle on isegi öeldud, et see sobib mu roheliste silmadega (ja mu lemmiku talvemantliga!). 


Beauty

I faced one big fear about a week ago and had my first dentist appointment at Nordic Dental Clinic after two years. I know, that's way too long to wait, but I just hate going to the dentist. It always hurts, I always have terrible anxiety beforehand and I just don't like putting myself through all that fuss voluntarily. I had a regular check-up and an intense cleansing, none of which hurt! Though I did find out that I have to go back, since my teeth aren't in that good condition. Uh oh, here's to more nervousness! But I've made a promise to myself to treat my teeth better, actually take up flossing and be more tidy with the brushing, because in long term, it means less dentist appointments and more €€ saved.

Umbes nädal aega tagasi vaatasin otsa ühele suurele hirmule ja natuke isegi ületasin selle. Nimelt käisin esimest korda pärast mitut aastat hambaarsti juures. Ma tean, see on liiga pikk paus, mida pidada, aga hambaravi on alati valus, mul tekib nii tohutu ärevus enne seda ja mulle lihtsalt ei meeldi end vabatahtlikult niimoodi piinata. Käisin Nordic Hambakliinikus lihtsas kontrollis, lisaks sellele tehti mu hammastele pärlipesu, mis sisuliselt on nagu eriti intensiivne survepesu ja pisikeste harjastega küürimine. Eriti kartsin ma seda osa, kus arst väikese orgikesega nagu torgib hambaauke, et teada saada, kas seal ikka on auk. Seda ei tehtudki, sest arst kinnitas, et see on täiesti vanakooli tehnika. Pärlipesu oli ka täiesti valutu, lihtsalt pärast igemed kihelesid veidi veidralt. Sain küll teada, et  peaksin arsti juurde tagasi minema, aga dr Juri Beljakov (jah, mainin ta isegi nimeliselt ära, et kui keegi peaks guugeldama "hea hambaarst Tallinnas", tuleks tema nimi välja) oli niivõrd sõbralik ja rahustav, et praegu ma selle pärast ei närvelda. Andsin endale lubaduse hammaste eest paremalt hoolt kanda ja hambaniiti ka kasutama hakata, sest lõpuks tähendab see vähem külaskäike hambaarsti juurde ja mitukümmet säästetud eurot. 


Life

I mentioned it briefly in one of my posts, but in exactly 10 days, I'm flying off to Barcelona! My best friend and I booked the holiday just before New Year's and I can't stress enough how much I'm looking forward to it. I know that the huge architecture nerd in me will be fed big time and I'm so looking forward to all those tapas and sangrias and hablaing a bit of espanol (because in high school I learnt it or 3 years). If you have any tips about Barcelona, then don't keep them to yourself! The pictures below are from my first trip to Spain, in 1999 to the Canary Islands.

Mainisin ühes postituses seda juba põgusalt, aga kümne päeva pärast lendan Barcelonasse! Otsustasime parima sõbraga vahetult enne aastavahetust lennupiletid broneerida ja ma ei saa piisavalt rõhutada, kui väga ma seda reisi ootan. Esiteks, on väga tõenäoline, et seal ei ole sellist lumesoga nagu siin. Teiseks saab minu sisemine arhitektuurinohik nii palju hingetoitu ja ma väga ootan juba kõiki neid hispaania toite-jooke ja loomulikult hispaania keele rääkimist (õppisin seda gümnaasiumis kolm aastat ja saan nüüd natuke keelelt tolmu pühkida ja harjutada.). Kui teil on mingeid näpunäited või soovitusi Barcelona kohta, siis ärge olge kitsid! Allpool olevad pildid on minu esimesest Hispaania reisit, kui 1999. aastal käisin vanematega Kanaari saartel. 



More random ramblings soon! :)
Uued jutud juba varsti! :)


ps. Külaskäigu eest hambaarsti juurde ei pidanud ma küll midagi maksma, aga kui aus olla, oleksin selle teekonna niikuinii varsti ette võtnud ja Nordic Hambakliinik lihtsalt lahkelt kiirendas seda protsessi. 

8 comments :

  1. Can't wait!!!:)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jaa Barcelona on ülivinge! Elasin seal kuu aega eelmise aasta jaanuaris ja see linn ei maga eal- Soovitan väga minna Parc del Guinardo otsa piknikku pidama (seal on linnale sada korda parem vaade, kui Güell'i pargist) ja shotibaari nimega Espit (tuhandeid ja tuhandeid erinevaid shotte, millest paljud pannakse põlema). Ja mine kindlasti Free Walking Tour'ile - saad teada palju funfact'e Barcelonast ja see on tõesti lahe!
    Võiks lõputult Barcast rääkima jääda.
    Sul on lahe blogi, edu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeje, Guinardo jätan kindlasti meelde.
      Ja aitäh :)

      Delete
  3. Olen Maarikaga nõus! Barcelona on super. Elasin seal pool aastat ja kui vanematega mais kaasa läksin nö. giidiks siis oli ikka jooksmist palju, et kõik tähtsamad asjad ära näidata. Mine kindlasti Tibidabole, teel sinna sõidad mööda vanadest häärberitest ja villadest! Selles linnas on lihtsalt nii palju vaadata. Söögi koha pealt soovitaksin kas turgu või kohti mis on kesklinnast kaugel, kuna kesklinnas on reeglina palju halvakvaliteedilisi turistilõke mis on väga kallid veel pealekauba. Super koht mida söögi proovimiseks külastada on Granada ja Alicante piirkonnad. Väga hea,kvaliteetne ja mitte kallis toit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tibidabole vist saab köisraudteega ka ja see tundub veel eriti lahe! Ja turu ja sealsete söögiputkade kohta olen ka head kuulnud. Aitäh soovituste eest!

      Delete
  4. Käisin just nädalake tagasi Barcelonas ja ei olnud vaimustuses :D Hirmus palju tuleb kõndida selles linnas, väga väsitav. (Olen harjunud Londoniga, kus metroo viib igale poole lähedale :D) Ja arhitektuuri osas olid mul ka suured ootused, aga üldiselt ei ole midagi väga erilist peale Gaudi majade. Lisaks on jaanuarikuus mitmed lahedad asjad suletud madalhooaja tõttu. Tibidabol jäi käimata, kuna see köisraudtee vms madalhooajal sinna ei vii ja lisaks on sealolev lõbustuspark ka hetkel suletud. Ja üleüldse kõik vaatamisväärsused ja asjad maksavad suht hingehinda. Vähemalt sangriat saab olematu raha eest. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi... käimise vastu mul nagu pole midagi, eelmisel aastal Dublinis tegime 10km päevi. Ja olen kindel, et arhitektuur mulle meeldib. Aga suur aitäh hoiatamast ikkagi :)

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)