Barcelona shopping list

January 30, 2015

To avoid completely dizzying sale shopping in Barcelona's many shops and not repeat what happened last year in Dublin (I spent 100€ at Primark on shoes that are of awful quality and clothes that I don't wear that much.), I put together a shopping guide for myself. I'm looking for basics that need replacing, like my skinny jeans or white shirt and a few classic pieces. From the airport tax free shops I'm looking for good skin products like a cleansing milk, exfoliator and the very well recommended MAC dark lipstick and primer. 
If all that fails, I have my best friend to talk me out of all the floral skirts that I don't need. 

Et vältida täiesti arutut šoppamist Barcelonas ja mitte korrata seda, mis eelmisel aastal Dublinis juhtus (kulutasin Primarkis pea 100€ halva kvaliteediga jalatsitele ja riietele, mida ma väga vähe kannan), panin enda jaoks kokku nimekirja asjadest, mida võiksin Hispaaniast kaasa tuua. Otsin asendusi enda lemmikesemetele, mis paratamatult suurest kandmisest juba alla annavad - mustad teksad ja valge särk - ja mõnd klassikalist eset. Lennujaamade tax free poodidest tahaksin leida mõned head ilutooted. Eriti otsin puhastuspiima, näokoorijat ja väga soovitatud MACi tumedat huulepulka ja aluskreemi. 
Kui see plaan vett vedama läheb, siis on mu kõrval mu parim sõbranna, kes veenab mind neid lillelisi seelikuid mitte ostma. 

2 comments :

Thank you for all of your sweet comments! :)