Spring Blooms and Neon Lips

April 10, 2015

It really feels like spring these days. Let's just hope that it stays like that, I am definitely over the windy non-spring. Why? If it isn't obvious, then I want to continue wearing my floral dresses and maybe ditch the sweater and opaques the next time. 
This floral darling came with me from Barcelona. I was actually on the verge of getting a more girlie, less sixties, slightly less floral dress from Stradivarius, but when I saw this one at Zara I instantly changed my mind. If you know me at all, you'll also know that I'm all for anything collared and lately I've really liked that sixties cut. The dress actually reminds me of something my grandmother might have worn back in the day.
As you can see, I've also got a fedora hat! After complaining about needing one in a recent post, my friend said that she has a barely worn hat that's too small for her and just sitting in her room. Not anymore! 

Praegu on jälle täitsa kevadine tunne ja ilm. Loodetavasti see jääb ka nii, sest ma tõesti ei viitsi enam selle tuulise poolkevadega tegeleda. Tahaksin oma lillelisi kleite rõõmsalt edasi kanda ja järgmisel korral äkki isegi kampsuni ja paksud sukad kõrvale jätta. 
See ilus kleit tuli minuga Barcelonast kaasa. Tegelikult tahtsin osta Stradivariusest ühe teise kleidi, mis oli väheke neiulikum, vähem lilleline ja mitte nii kuuekümnendad, aga kui Zaras seda nägin, otsustasin kohe ümber. Ma ei suuda vastu panna ühelegi kraega riideesemele ja viimasel ajal on just see kuuekümnendate sirge lõige mulle meeldima hakanud. Kujutan ette, et mu vanaema oleks võinud nooruses midagi sellist kanda.
Nagu näete, olen endale ka kena mütsi leidnud! Pärast seda, kui ühes postituses kaabupuuduse üle kurtsin, ütles mu kursaõde, et tal just selline müts seisab kodus, sest see on talle liiga väike. Enam mitte! 
Tuletan veel meelde, et pühapäeval on blogijate kirbuturg Foody Allenis! Ootan teid koos teiste blogijatega alates kella 12st kuni 17ni, stange riideid täis ja mõned kingapaarid ka kaasas. Jälgige nädalavahetuse jooksul mu Instagrami, et võib-olla kaasavõetavatest asjadest väikest teaserit näha. Facebooki üritusega saate liituda siin


 dress- zara
sweater- thrifted
fedora hat- topshop
boots- h&m

14 comments :

  1. cute cute :) Sulle sobivadki sellise lõike ja tegumoega kleidid nii väga, minu seljas nad ei näeks kindlasti nii khuulid välja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tänan. Eks nende riietega olegi nii, et igaühele oma.

      Delete
  2. Käisin eile hommikul tõukerattaga väljas. No nii palav oli, et sõitsin lõpuks kampsuni ja kleidi väel, kui tuli koju, siis oigasin, et küll on palav ilm. Kella viie paiku läksime abikaasaga mingile üritusele ja panin end hästi õhukeselt riidesse, ta ise ka ei kippunud minu jutu peale kuigi paksult riietuma, tulemus: tõusnud oli külm tuul ja ma värisesin pool teed. See oli siis ka esimene kord sel kevadel, kui läksin õue ilma mütsita... Brrr... Sinu lilleline kleit on aga võrratu! Minu cup of tea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, su lookesed on alati nii lõbusad. Praegu mõtlen neile ilmadele igatahes suure igatsusega tagasi! Ja aitäh sulle!

      Delete
  3. Great look! Love your dress and its print.
    xxx

    www.mybeautrip.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Florals for spring are a thing, right!

      Delete
  4. Nii armas kleidike ja sobib Sulle ideaalselt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tänan :) See lõige võlus mind poes ka, eriti krae!

      Delete
  5. Amazing door!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I always try to pick pretty locations too, in addition to pretty outfits!

      Delete
  6. Love the idea of this....Bloggers are amaze
    www.populairelife.co.uk

    ReplyDelete
  7. Thank you so much Mihaela! I'll definitely check your blog too ;)

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)