Shopping List: Cat Print Goodness

August 24, 2015

You'd be surprised about the abundance of cat-print clothes on the web. It all varies on a scale from "I think cats are cute" to "I want ten cats, plus all of them on my dress", so inspired by my last post, where I also wore a pretty outstanding kitty print dress, here are four purrfect (couldn't resist the pun!) garments to get your paws on (another one!). 
I actually think that the Lazy Oaf shirt is a nice alternative for a basic white shirt and since everyone needs one of those anyway, then why not have a little nose and whiskers on it? And those twirly dresses would be perfect for late summer picnics or maybe visiting an animal shelter (if you're into thematic dressing), to keep the abandoned kitties happy with a few friendly pets and a tin of tuna. 
Also, you probably noticed my little week-long hiatus from the blog. I was travelling around Estonia and as much as I tried, I really didn't feel like blogging. I just took a week full of vacation from everything. However, I'm back with three outfits waiting to be shown on the blog, a beauty post and definitely something more! 

Te ei kujuta ette ka, kui palju kassimustrilisi riideid võib internetist leida. Asju on nii selliseid, mis on armsalt tagasihoidlikud ja kiisupojalikult nunnud, kui ka selliseid, mis annavad mõista, et omanik tahakski anda kodu täpselt nii paljudele kassidele, kui ta kleidilt leida võib. Inspireerituna minu eelmisest vägagi silmapaistva kassikleidiga postitusest toongi teieni väikese valiku riideid, millele kassisõbrad tahaksid kindlasti küüned taha lüüa (mhm, sellise nalja tegingi).
Tegelikult on näiteks see Lazy Oafi vurrudega särk ideaalne alternatiiv tavalisele valgele särgile, mida on kõigil niikuinii vaja ja mida mina endale praegu otsingi. Miks siis mitte omada sellist pluusi, kus on juba vurrud ja ninake ka peal? Kõik need keerlevad kleidikesed tunduvad täitsa sobilikud üheks toredaks augustipiknikuks või võiks nendega minna loomade varjupaika omanikuta kassidele pai tegema ja muu hulgas kiisudele mõne kalakonservi viia (kui tahta temaatiliselt riietuda, muidugi). 
Lisaks, ilmselt märkasite mu väikest blogipuhkust, mis tegelikult oli üleüldine puhkusenädal kõigest. Sõitsin mööda Eestimaad ja lihtsalt ei tahtnud blogida ega üleüldiselt arvutis midagi teha. Nüüd olen täitsa tagasi, kolm riietust ootavad näitamist, üks ilupostitus on ka juba ammu mustandina valmis ja muud põnevat on ka kindlasti tulemas, sest juba ülehomme lendan Amsterdami, sõidan rongiga Utrechti ja sean end viieks kuuks täitsa uues kohas täitsa üksinda sisse. 


6 comments :

  1. Uuh, see teine värviline näeb üli cool välja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui kleidi peal oleksid väikesed Joffed, oleks see vist juba ammu su poole teel? :D

      Delete
  2. I like the cat shirt. And don't feel the need to have to blog every day of your week or apologise for it, there's no point beating yourself up about it

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the support. I feel that I need a kind of schedule or continuity, but every day of the week would definitely be too much!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)