Earth Tones

August 06, 2015

I've had this outfit in my head for about half a year, from when I binge-bought this Seventies-inspired jumpsuit from H&M for only 7 euros, packed it in my Barcelona suitcase and almost froze while wearing it in the Mediterranean winter. Summer's here, so it means I can bring out the jumpsuit in its full glory and how it's meant to be worn, bare legs and all. I even went a bit bold with the patterns and mixed this printed jumpsuit with leopard-print flats. To me, this outfit is all about the earth tones and those browns and oranges suit together so well!
Which is why, when Jord contacted me to style one of their wood watches, I instantly decided to pair the cherry-toned Ely watch with this outfit. What better to match an earthly outfit than a wristwatch that's carefully handmade of real wood? It even smells like wood too! I was sniffing my wrist like a weirdo the whole day, but the smell of fresh wood reminded me of classic Estonian souvenir shops and calm days on the islands so much that I just couldn't resist. I might have even greeted friends with a little "Smell my watch, isn't it nice?" on that day...

See komplekt on mu peas olnud umbes pool aastat, alates sellest kui ma selle emotsioonostuna seitsme euro eest H&Mist ostsin, Barcelona kohvrisse pakkisin ja siis Vahemere-talves sellega peaaegu ära külmusin. Nüüd on aga suvi vist täie rauaga kohale jõudnud ja saan selle toreda pükstüki kogu oma hiilguses teie ette tuua, paljaste säärtega ja puha. Ma isegi pisut vallatlesin nende mustritega ja panin kirju pükskostüümi juurde veel leopardimustrilised kingad. Üleüldse on kogu see komplekt väga maalähedastes toonides, mulle tundub, et need pruunid ja oranžid sobivad omavahel väga hästi. 
Kui nüüd maa värvidest rääkida, siis hüppas just see komplekt mulle pähe, kui USA firma Jord palus mul valida ühe nende puukelladest ja selle ümber isikupärane riietus ehitada. Mis sobiks paremini ühe maalähedastes värvides riietusega, kui mitte päris puust tehtud kell? Kusjuures, see kell isegi lõhnab nagu puu! Terve päeva nuusutasin nagu mingi veidrik oma rannet ja mõtlesin suveniiripoodidest ja Saaremaa kadakatest. Paar korda isegi tervitasin sõpru nii, et pistsin kella neile nina alla ja siis ütlesin, et nad seda nuusutaksid, ise põlevate silmadega nendegi imestunud reaktsiooni ootama jäädes. 


jumpsuit- h&m
fedora- topshop
flats- c/o sarenza
bag- lindex

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER 

Follow Wooden Watches Men

6 comments :

  1. Sinu Barcelona meenutus meenutab mulle üht hommikut, kui panime tütrega kenad kleidid selga ja asutasime end turule. Paraku, kui läksime kodust välja, oli erakordselt külm ja tuul viis mu kübara minema. Seega läksime koju tagasi ja panime soojad riided selga. Kübar jäi samuti maha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega see suvi pole tõesti kleidiilmadega helde olnud, aga nüüd vast saate kõiki kübaraid tuulutada ja seelikuga ringi patseerida!

      Delete
  2. What a fabulous bargain with the jumpsuit! The colours are getting me excited for autumn x

    http://lisaproject.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is! And it's so versatile, I've worn it in both winter and summer.

      Delete
  3. Meil jäid Camden marketil väga vinged puidust kellad silma, kahjuks kuna sularaha polnud piisavalt kaasas, siis sinna need jäidki. J igatseb aga siiani hirmsalt ühte sellist endale ja nüüd ma vist tean kuskohast talle selle jõuludeks (appi kui kaua aega sinna muidugi on..) tellin (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, seal jäi nii mõndagi silma, mis ostmata jäi! Aga omast kogemusest kinnitan, et see kell on mega kvaliteediga, mugav ja usun, et mehe randmel paistab eriti lahedalt silma. Muide, tublid eesti noored tegid õpilasfirma Wooch ja teevad ka puukellasid, tseki neid ka!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)