Summer Road Trip

August 27, 2015

Was this just a week ago? That I travelled around Estonia, high summer sun shining and not a care in the world? By now I'm almost settled in at Utrecht, in the most gorgeous room I've ever lived in and starting a completely new life for five months. 
But back to my summer outfit! My boyfriend and I went to his hometown for a few days and since my parents were away, I got the car, which meant one thing - comfy shoes. I've had these Paez slippers for a while now, they even went to a festival with me, but it seemed that just last week they sprung to life. If I hadn't been driving, you'd definitely have one of those "feet casually on the car desktop" pictures. They really are like slippers and even though this summer is ending, you should really consider getting a pair for next summer (they're having a sale too!). 
Summer also decided to grace us with its presence, which meant short shorts and a casual top for me! My sister sarcastically pointed out that this outfit looks like something from the beginning of my blog, but I'm not sure if it means that I haven't progressed anywhere or still look just as cute. Speaking of cute, I believe this is the official reveal of my new hair-do on the blog!

Kas see oli tõesti ainult nädala eest? Kui ma reisisin Eestis ringi, kõrge suvepäike nägu paitamas ja ühtegi muret polnud hingel. Nüüd olen põhimõtteliselt end Utrechtis sisse seadnud, ilmselt kõige ilusamas toas, kus ma oma elus elanud olen ja alustan viieks kuuks täiesti uue eluga. 
Tagasi mu suveriietuse juurde! Käisime Mirkoga eelmisel nädalal paariks päevaks Pärnus ja kuna mu vanemad olid ka reisil, sain auto võtta ja ise ringi sõita, mis omakorda tähendas üht - mugavad kingad. Mul on need Paezi sussikesed olnud juba mõnda aega ning isegi Viljandi folgil käisid need minuga kaasas, aga oma tähetunni said nad just eelmisel nädalal. Kui ma poleks roolis olnud, saaksite kindlasti mõne "jalad ägedalt armatuurlaual" pildi. Need on tõesti nagu sussid ja kuigi see suvi on lõppemas, soovitan teil juba järgmiseks suveks valmistuma hakata (neil on allahindlused ka!). Saladuskatte all ütlen, et ilmselt ei ole valgusaastate kaugusel ka see aeg, kui neid mõnusaid kingakesi Eestist osta saab. 
Kuna lisaks autovabadusele olid ka imeilusad suveilmad, siis kandsin veel julgelt viimast korda oma lühikesi pükse koos ühe päris vana suvetopiga. Mu õde küll ütles sarkastiliselt, et see riietus näeb välja nagu miski mu blogi algusaegadest, aga ma polegi kindel, kas see tähendab, et ma pole üldse arenenud, või näen ikka sama armas välja. Armsast rääkides, ma usun, et see on mu uue soengu esimene esinemine blogis!
 

 shorts- vintage
shoes- c/o paez
top- from a&g extra

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

5 comments :

  1. Road trips are the best! You look very cute! :)
    Simimaus

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Thanks, Selina! When I got it, I couldn't stop touching it in front of the mirror and flipping my hair :D

      Delete
  3. Soeng sobib tõesti väga hästi, enne oli natsa liiga tiiutalutütreke stiil, nüüd nagu kaunis naine:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh (vist..)! Mulle meeldib ka uus soeng väga, hoopis huvitavam on. Samas polnud ka eelmiste vastu midagi ja pikem plaan on ikka juuksed uuesti pikaks kasvatada.

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)