Winter In Pink

March 06, 2016

Lately I feel like there's not enough pink in my life. Taking into consideration that I've never been the girl to like pink (although I had a really prominent lilac phase when I was 9), it's an unusual situation to be in. I especially crave this certain muted blush pink tone and the few times I've been shopping in the last month, I have had to hold myself back so much to not buy everything in that shade (namely a pair of leather espadrilles that I still yearn for). 
So I'm breaking all the ~fashion blogging rules~ and bringing back this Forever 21 sale find from a few posts ago to share my obsession with pink. As it is one of the few things in my wardrobe that's the right shade  and also wearable at this time of icy pavements and surprise snow storms, I've spent most of my days in jeans and This Sweater. Naturally, I chose the brightest and pinkest house in Tartu as the location for the pictures (it's about time I start properly appreciating the pastel classical architecture goodness around me). 

Viimasel ajal on mul tunne, et mu elus ei ole piisavalt palju roosat. Võttes arvesse, et ma ei ole kunagi olnud see tüdruk, kes hullult roosat armastab (kuigi mul oli väga tugev helelilla periood umbes 9-aastasena), siis see on väga proovilepanevalt uudne olukord, milles olla. Mu eriline lemmik on see pisut pleekinud vanaroosa toon ja nendel vähestel kordadel, kui olen viimase kuu jooksul poodides käinud, on mul just seda tooni asju kõige rohkem näppu jäänud. Kujutage ette, missuguse enesekindlusega ma kõik need roosad asjad ostmata olen jätnud! (Eriti kõvasti kripeldab üks suvine paar roosasid nahast espadrille...)
Seega otsustasin rikkuda kõiki ~moeblogimise reegleid~ ja tuua teie ette tagasi kampsuni, mis alles paar postitust tagasi siin blogis esines. Kuna see on üks mu väheseid õiget roosat värvi asju, mis ka õues valitseva libeda ja külmaga kantav on, siis olengi suurema osa aja veetnud teksades ja Selles Kampsunis. Muidugi valisin pildistamise taustaks Tartu kõige erkroosama maja! (Üleüldse oleks aeg, et ma hakkaksin seda pastelset klassitsismi enda ümber hindama.)



Jumper- Forever 21, Trousers- Didi, Scarf- Kappahl, Bag- Thrifted, Watch- c/o Komono, Nail Polish- Ciaté Pillow Fight

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

3 comments :

Thank you for all of your sweet comments! :)