Embroidered Jeans and Seaside Views

June 24, 2016

What do you do with your time when you have your first day completely off work, off exams, off everything in months? I for one, planned a little spa trip to Eastern Estonia, to enjoy the summer sun, take in some sea views and book myself a massage. More on my spa adventures in my next post, let's focus on the outfit (and the views!) here.
I had about ten minutes to "plan" this outfit, so I pretty much grabbed what seemed to match (how very "fashion blogger" of me), but exactly what else do you need on a chill summer's day than a white top and an ace pair of jeans. These jeans are a lucky flea market find, feeding my hunger of all things embroidered and I have a feeling that they're going to be my number one pair this summer. Believe it or not, but I've never owned a proper pair of light blue denim!
By the way, if I'd told you that the pictures are taken on a flash trip to Santorini, would you have questioned it? Believe me, there's so many gorgeous, undiscovered little gems hidden around Estonia!
______________

Mida hakata oma ajaga pihta, kui sul on esimene vaba päev mitme kuu jooksul, kui pole tööd, pole kooli, pole mitte midagi korraldada? Mina võtsin selleks puhuks plaani ühe pisikese spa-reisi Ida-Virumaale (mu salajane lemmikkoht Eestis), et nautida täiel rinnal suvepäikest, jahedat mereõhku ja üht korralikku massaaži. Spa-seiklustest olen plaaninud täitsa eraldi postituse, laseme praeguseks särada riietusel (ja merevaadetel!).
Kuna mul oli selle riietuse kokkupanemiseks aega umbes täpselt kümme minutit, siis haarasin selga riided, mis mu peas enam-vähem sobisid, aga mida muud ongi ühel suvepäeval selga vaja kui mõnusat valget pluusi ja ägedat teksapaari? Püksid leidsin muide ühelt kirbuturult ja võite ette kujutada, kuidas ma peaaegu elevusest kilkasin, kui veel seda tikandit märkasin! Kusjuures mul ei ole kunagi olnud ühtegi korralikku heledat teksapaari, aga miski minus ütleb, et just nendest pükstest saab selle suve garderoobihitt.
Muide, kui oleksin teile öelnud, et põgenesin viimase hetke lennuga näiteks Santorini saarele ja tegin need pildid seal, siis kas oleksite mu sõnades kahelnud? Uskuge mind, Eestis on nii palju avastamata ja üllatusi täis pärleid peidus!





Top- Reserved, Jeans- second hand, Shoes- Monton

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

5 comments :

  1. Nii kaunid sandaalid! Ja sellele pluusile on nii hea krae alla lipsukesi lisada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avastasin nüüd, et unustasin riiete päritolu postituse alla kirjutada! Aga sandaalid on Montonist, eelmise suve allahindluste ajal ostsin need vist viie euroga ja kusjuures nägin neid nende veebipoes ka veel hiljuti.

      Delete
  2. Jep, Eestis on tõesti paljupalju imeilusaid kohti! Ida-Virumaal samamoodi ning mul on väga vedanud, et mu kool asub seal samas pääsupesa kõrval, kus need pildid tehtud on. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida-Virumaa on tõesti üks põnevamaid kohti Eestis ja sul on eriti vedanud oma kooliga. Oru park on nii nii kaunis, et jaluta üks kord mu eest ka seal :D

      Delete
  3. Oh,you look very beautiful! I love your shoes. :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)