In Bloom

June 02, 2016

As I already proclaimed on Instagram, my love for lilacs will never die and for a flower nerd like me, this time of the year is just perfect. Nothing beats walking around town, in the calming early summer's twilight and taking in all the amazing floral smells. Sounds like a fairytale waiting to happen, with birds chirping in the background and a fairy godmother slyly waving her wand somewhere around the corner. 

I did manage to perform some magic on my dress, though. Not only is it a fabulous thrift store find for a mere four euros that works perfectly well with and without tights for summer or winter dressing, but I also reincarnated it by putting it on backwards. What was a nice floral dress with a jazzy back, is now a perfect floral dress with an awesome Seventies-looking v-neck on it. I bet you couldn't tell? 

Other than that, I need someone to wave a magic wand over my productivity, because I have two exams and two essays due in the next week and these won't write themselves! 
_____________

Nagu ma juba Instagramis suure suuga kuulutasin, siis minu armastus sirelite vastu ei vaibu vist kunagi ja sellisele lillearmastajale nagu mina ei ole praegusest ajast parimat. Nii mõnus on jalutada õhtuses linnas, rahulikus varasuvises päikeseloojanguvalguses ja kõike neid mõnusaid sireli-kibuvitsa-pojengilõhnasid kogu kopsumahuga endasse ammutada. Kõlab nagu mingi uskumatu muinasjutu algus, linnud taustal siristamas ja nurga taga ootamas võlukepikest viibutav ristiema. 

Oma kleidi peal suutsin ma küll natuke võlujõudu kasutada. Esiteks leidsin selle Tartu Kirbuturult (minu jaoks täiesti uus ja avastamata, totaalselt normaalne kaltsukas) vaid nelja euro eest ning arvestades, et see on täiesti kantav nii sukkadega kui ka ilma, nii suvel kui ka talvel, siis tegin ühe võrratult hea diili. Maagia seisneb aga selles, et andsin kleidile täiesti uue hingamise, kui ühel hommikul otsustasin selle tagurpidi selga panna. Kui mul enne oli tore lilleline kleit päris ägeda seljaosaga, siis nüüd mul on tore lilleline kleit, millel on cool v-kaelus ja natuke rohkem iseloomu eespool. Võin kihla vedada, et te ei saanud sellest aru? 

Pisut nõiasõnu oleks aga vaja minu produktiivsuse kohale loitsimiseks, sest järgmise nädala jooksul on mul vaja kirjutada kaks esseed ja kaks eksamit ja uskuge mind, ise nad ennast valmis ei kirjuta! 


 Dress- Thrifted, Jacket- totally old and random, Ring- Vintage, Watch- Casio

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

15 comments :

  1. Replies
    1. Jaa! Lilla oli kunagi umbes 9-aastaselt mu lemmikvärv ja nüüd teeb comeback'i :D

      Delete
  2. Niiii laheda mustriga kleit, suuper hea leid :P! x

    ReplyDelete
  3. Oh,you look adorable. Background suits gorgeous with your dress! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mina armastan ka sireleid.. sirelid lõhnavad minu jaoks kodu ja lapsepõlve järgi. Mul on nimelt vanematekodus oma magamistoa akna all suur sirelipõõsas. Ja lilla oli kunagi ka minu lemmikvärv... mu magamistoas on isegi sirelilillad seinad. Värv sai kunagi valitud just nimelt selle akna all asuva sirelipõõsa järgi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii nunnu! Ma käisin vist pool elu vanematele pinda, et nad meie aeda ka sireli istutaksid :D

      Delete
  5. So beautiful! I love this time of year when all the flowers are blooming, and love how your outfit complimented the lilacs! Too gorgeous!

    Lindsey
    The Fashion Barbie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I love choosing locations that go with what I wear, so the matching here is very intentional :D

      Delete
  6. WOW, sooo pretty! You, the dress and the photos! :) x
    Helena - Swedish girl in Tokyo
    http://www.ilenczfalva.com/
    https://www.instagram.com/helena_de_ilenczfalva/

    ReplyDelete
  7. What a pretty print, perfect for summer!

    xx Kelly
    Sparkles and Shoes

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)