Secret Garden Party

August 17, 2016

Summers and garden parties go together like strawberries and cream and even though I'm no Alice in Wonderland, I've had a few outdoors-y events lined up for the summer. Dressing in this time of year, however, may prove a bit difficult with daytime heat quickly turning into evening chills. So I propose my tried-and-tested outfit - grey on grey with delicate and feminine basics, all the while covering some of this summer's trends from pleats to slip-everything (buying this top in 2014 was a fashion investment, I tell you), topped with the no-brainer leather jacket. Ready for some tea when you are! 

In other news, I had my first ever stint as a pre-wedding photographer a few days ago. Not that I was hired for my mad skills, but rather my boyfriend and I helped out two friends and offered them a wedding gift à la student budget. I know that it's usually recommended to hire a professional photographer and not let your friends do it for free, but if I say so myself, we did a cracking good job. Now to tackle the actual wedding photos (and video!) and if we're still feeling brave, then set up shop (and a website) as a dynamic duo for all things photo-design-and-creative. Until then, you know where to find me if you need some engagement shots taken! 
_____________

Suvi ja aiapeod sobivad kokku nagu maasikad ja vahukoor ja kuigi ma pole päris Alice Imedemaalt, on mul sel suvel olnud au käia nii mõnelgi pisut pidulikumal väliüritusel. Praegusel imelikul hilissuvel on aga igasuguseks õuetegevuseks riietumine paras bingo, päeval kuumutab päike, õhtul tõmbab tuuleiil nohuseks. Nii et pakun välja oma läbiproovitud riietuse (tänu millele ma võib-olla eelmainitud nohu sain, aga see selleks) - tagasihoidlik segu hallidest ja veel hallimatest naiselikest lõigetest, mis muu seas esindavad ka sellesuviseid trende plisseerist pitsini (selle topi ostmine 2014. aastal oli igatahes üks moodne investeering!), kõige tipuks üks vana hea nahktagi. Mina olen teepeoks valmis, kui teie olete! 

Muudest uudistest nii palju, et paar päeva tagasi proovisin esimest korda kätt (peaaegu)pulmafotograafina. Mitte et keegi oleks mind mu vägevate pildistamisoskuste pärast palganud (tavaliselt olen ikkagi kaamera ees oluliselt kindlakäelisem kui taga), aga Mirko sõbrad hakkavad abielluma ja tegime neile tudengieelarve-sõbraliku kingituse ning lasime end pulmafotograafideks palgata. Tean küll, et tavaliselt soovitatake väga tungivalt sõpru mitte rakendada ning ikkagi profifotograafi investeerida, aga kui nüüd iseendale pai teha, siis minu arust saime me ilupiltidega päris hästi hakkama. Nüüd peab ainult tõestama, et saame pärispulmas ka foto-video tiimina hakkama ja kui pärast pulma end sama enesekindlalt tunneme, võime oma dünaamilise duona vist püsti panna ühe foto-disaini-loov-agentuuri. Senikaua, kuni meil veel logo ja lehte pole, teate, kust mind leida, kui juhuslikult kihluspilte on vaja teha! 


 Skirt- Thrifted, Top- New Yorker, Lace-Up Flats- Debenhams

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

4 comments :

  1. Tahaks ka seelikutega Sina peale saada. Ehk sügisel, siis kui saab mustad sukad alla panna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äkki pikad suveseelikud oleks ka su teema? Hea turvaline alustuseks :D

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)