Doing The Spring Ruffle Trend in Autumn

August 24, 2016

I don't want to be the bearer of bad news, but I guess that by now we've all realised that autumn really isn't that far. No matter the temperatures outside or the spring-like ruffle tops in stores, September with all its autumnal glory is just around the corner. Quite literally even, as just the other day I did some uni prep and let's just say I was surprised that school starts next week. What did I do all summer again? 

This outfit is my attempt at some transitional late summer's dressing - autumnal hues in a summery form, to put a label on it. Even though I've forced myself on a bit of a spending ban, I couldn't help passing up this gorgeously ruffled H&M top, which (to mine and my bank account's pleasure) seemed a bit too identical to the one in the Alexa x Marks and Spencer collection, making headlines and Instagrams all through the spring. Pairing it with a classic corduroy skirt, a wear-this-in-a-100-ways bag and some suitably seasonal backgrounds, I enjoyed some cake and coffee on my favourite terrace, because you never know when the last warm day might be! 

However, I do get to stretch in a bit more holiday time in a few weeks, with a trip to Northern Italy lined up. Here's hoping that the ground stays steady on our route from Bergamo to Venice, that my lovely new top doesn't wrinkle too much in the suitcase and that the Italian sunshine really lives up to its fame. All recommendations on Bergamo, Verona or Venice are more than welcome (guess who hasn't even googled the museums yet?).  
____________

Ma ei tahaks olla kehvade uudiste tooja, aga praeguseks on vist kõigile enam-vähem selgeks saanud, et sügis on käegakatsutavalt lähedal. Ei ole tähtsust sellel, et ilma poolest on veel täitsa suvi või et poodides müüakse kevadise satsiga pluusikesi, september on kogu oma sügiseses ilus täiesti ümber nurga. Mõneti üllatuslikult avastasin isegi ükspäev, et ohhooo, kooliaasta algab juba järgmisel nädalal. Mida ma kogu oma suvega pihta hakkasingi?

See riietus on ka omamoodi püüd suvi ja sügis sõbralikult ühendada - sügise värvid suvises vormis, kui nüüd asjale uhke nimi panna. Kuigi ma olen endale seadnud väikestviisi kulutamisekeelu, siis ei saanud ma ometigi seda armsat H&Mi pluusi poodi jätta, sest lisaks ühe valge pluusi lõpmatule funktsionaalsusele meenutas see mulle täpipealt kevadel laineid löönud ja laike kogunud Alexa x Marks and Spencer kollektsiooni. Koos klassikalise velvetseeliku, kanna-mind-sajal-eri-viisil kotiga ja parajalt temaatilise taustaga sobib see riietus täpselt üheks mõnusaks hilissuviseks õhtupoolikuks. Istusime õues, sõime kooki ja jõime kohvi, sest kunagi ei tea, millal on just see viimane soe päev.

Kuigi-kuigi, pisut puhkusemeeleolu ja suvesooja luban endale veel, nimelt on meil septembri alguses plaanis üks Põhja-Itaalia ringreis. Loodame siis, et marsruudil Bergamo-Veneetsia maa ei värise, et mu pluus kohvris liiga kortsu ei lähe ja et kuulus Itaalia päikesepaiste on tõesti nii soe kui räägitakse. Igasugused soovitused Bergamo, Verona ja Veneetsia kohta on muidugi teretulnud (arvake ära, kes ei ole isegi veel muuseume guugeldanud?).


Shirt- H&M, Skirt- Pull&Bear, Bag- Pepe Jeans, Bracelets- Story Telling Jewellery

1 comment :

Thank you for all of your sweet comments! :)