Remember Autumn?

November 08, 2016


I feel like I've gone to a deep sleep sometime in October and woken up mid-December, with Christmas on my mind and a thick blanket of snow covering the country as far as the eye can see. Although I've always considered autumn to be my least favourite season, then the first snowy days really made me miss the crisp (snowless) mornings, the somehow cosy colours of fallen leaves and the possibility of just about getting away with wearing a leather jacket. 

My next posts will definitely be winter-wonderland-filled, but let's focus on this one for now. I've recently discovered quite a few second hand shops markets of dreams and as I try to save for some travels to come, I've had to put my sixth sense of finding some pre-loved gems to a good use. Exhibit a: this unbelievably comfortable low-key leopard print dress. Who knew that roll neck dresses were a thing, let alone so incredibly fitting for autumn? Exhibit b: these nearly unworn ankle boots perfect for long walks in golden-leaf-clad parks, not so perfect for snow-covered pavements. 

This blog used to be mostly about budget shopping (and I don't mean H&M, because we didn't have it way back in 2011) and I'm so glad that I've rekindled my love for it, saving some money and knowingly trying to consume less too, which for bloggers stuck in the vicious circle of keeping up with every trend there is, needs to be more conscious. 
_______________

Sügist veel mäletate? Praegusel ootamatul talvel seda postitust kirjutades (ja vaadates) on küll selline tunne, et jäin millalgi oktoobris kogemata natuke liiga kauaks magama ja ärkasin keset detsembrit, jõuluootus ümberringi ja paks lumevaip silmapiirini maad katmas. Kuigi ma olen alati arvanud, et sügis on just see aastaaeg, mis mulle kõige vähem meeldib, siis esimesed lumised päevad panid mind nii igatsema neid õrnalt krõbedaid (lumevabu) hommikuid, omamoodi mõnusat langenud lehtede värvi ja võimalust, et ehk saan ma veel viimaseid kordi nahktagi kanda. 

Järgmised postitused on kindlasti juba lumisemad, aga keskendume praegu sellele siin. Olen viimasel ajal Tartust leidnud päris mitu head kaltsukat kirbuturuparadiisi ja kuna tegelikult tahaksin raha mõne tuleva reisi jaoks kokku hoida, siis olen oma kuuenda meele korralikult tööle pannud. Esimene näide: see uskumatult mugav kerge leopardimustriga kleit. Kes oleks arvanud, et kõrge kraega kleite poest leida võib ja et need nii sügise-sõbralikud on? Teine näide: need põhimõtteliselt kandmata poolsaapad, mis sobisid nii hästi pikkadeks sügisesteks jalutuskäikudeks kuldsetes parkides, pisut vähem sobivad need küll lumest libedatele kõnniteedele. 

Blogi pikaaegsed lugejad ehk mäletavad, et kunagi julgesin palju rohkem igasuguste vintage-riietega katsetada ja sattusin tihemini ka teise ringi poodidesse (võib-olla selle pärast, et H&Mi meil siin ju ei olnud). Tegelikult on mul hea meel, et taaskasutusteema blogisse tagasi on sattunud, osalt seepärast, et saangi impulssostudelt kokku hoida, teisalt olen teadlikult hakanud ka enda (üle)tarbimisharjumusi jälgima, sest iga trendiga sammu pidavate blogijate puhul on see üks vastik nõiaring ja garderoobiuuendamine võiks olla ju pisut läbimõeldum. 


 Dress- Second hand Asos, Leather jacket- Pull&Bear, Boots- Second hand, Hat- Topshop, Watch- c/o Komono

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

6 comments :

  1. Oh,in Latvia we have loads of snow,too.
    You look gorgeous! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need to check your blog for inspiration then, because I'm definitely not coping with it well :D

      Delete
  2. Sa võiksid Tartu kaltsukatest/kirbuturgudest kirjutada!

    ReplyDelete
  3. Jaa, hea mõte! Tartu kaltsukate teejuht it is!

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)