The Coat Of Dreams

November 17, 2016




One way or another, snow comes as a surprise every year. One day we're enjoying the golden leaves of early November, the next day the whole country is knee-deep in snow, noses freezing and cars acting up. However, for the first time since I've been responsible for dressing myself, I feel like I'm prepared. Introducing: the winter coat of dreams, covering me with woolly goodness in sub-zero temperatures. Not pictured: the fleecy lining covering this on the inside. Literally, this coat feels like wearing a blanket outside, while also being in a soft protective hug and I can safely say that this is the most reasonable sartorial purchase of my adulthood (alongside this classic leather jacket of course). 

Winter warmers (almost) aside, I'm still head over heels with pastels, be it houses or clothes. Which is why I couldn't leave this shirt hanging in store when I spotted it at BikBok in Helsinki. It had pastels, ruffles and a sale tag on it and since I'm still crying crocodile tears over the Marks and Spencer Alexa Chung pieces I missed in spring, getting this blouse was a no brainer. Luckily the old towns of Tallinn and Tartu are providing plenty of pastel backgrounds to shoot at all year round and with these snowy backdrops, who could resist!
_______________

Millegipärast juhtub igal aastal nii, et esimene lumi tuleb alati ootamatult nagu välk selgest taevast. Ühel päeval naudime rõõmsalt kuldset novembri algust, järgmisel on kogu riik põlvini lumes ja kraabib autosid jääst puhtaks. Vähemalt sel aastal tundub mulle, et olen esimest korda iseseisva elu jooksul lume tulekuks valmis. Lubage tutvustada: minu uus talvemantel, pehme villane unistus, mis katab mind miinuskraadidega. Pildile ei ole jäänud pehme fliisine sisevooder, mis omakorda tekitab sellise tunde, nagu elaksin 24/7 kallistuse sees. Ausõna, seda mantlit kandes on mul tunne, et ma olen sujuvalt voodist üles hüpanud ja teki sisse mässituna õue kõndinud ning tõsimeeli arvan, et tegu on minu täiskasvanuelu kõige mõistlikuma garderoobitäiendusega (ärgem unustagem ka seda klassikalist nahktagi).

Kui nüüd talvemõnud kõrvale jätta, siis suur osa minu armastusest kulub ka pastelsete värvide vastu, olgu need siis riietel või majadel. Selsamal põhjusel ei suutnud ma ka seda helesinist unistust BikBoki poodi rippuma jätta, kui oktoobri lõpus Helsingis käisin. See oli pastelne, kaunistatud satsidega ja varustatud allahindlusesildiga ning kuna ma siiani nutan krokodillipisaraid Alexa Chungi kureeritud Marks and Spenceri kollektsiooni üle, mille asjadest ma kahetsusväärselt ilma jäin, siis selle pluusi ostmine palju otsustusjõudu ei vajanud. Õnneks pakuvad nii Tallinna kui Tartu vanalinn ka piisavalt pastelseid taustu, et aasta läbi pildistada ning selle lumise ümbrusega sobis kõik veelgi paremini. 


 Coat- Promod, Blouse- BikBok, Jeans- Guess, Bag- Thrifted, Bracelets- Story Telling Jewellery

Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

5 comments :

  1. Replies
    1. Ma tahtsin ka sellist juba pool aastat, nägin H&Mis ja igal pool. Ehk siis võib-olla leiad enda oma lähemalt kui Soomest :D

      Delete
  2. Mulle endale meeldib hullult Promod. Selllised mõnusad, praktilised ja šikid asjad. Poe väljapanek on väga halb ning selle tõttu ma väga tihti sealt midagi ei osta. Asjad on justkui kokku surutud sinna.

    Aga sinu mantel on tõesti suurepärane leid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see on täitsa okei pood, aga vajab mingit erilist sinna sattumist ja läbitöötamist :D Samas on neil Eestis vist ainult kaks poodi, nii et väga paljud samade riietega vastu ei jaluta.

      Delete
  3. Perfect coat,it suits you very well!:)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)