Fated to pretend

May 30, 2010

School is sooo boring lately. I can't wait for the exams to be over and graduation and SUMMER! On Tuesday we went to Liisa's to see her 13 adorable puppies! They really are the cutest things! On Thursday I went to Les Petites to show Elena my earrings and rings. She liked them, but yesterday I got an email from her, that she can't sell those in her shop because someone else is making a clock-collection soon. She suggested I tried Misu and Hõng instead. So at least I have something to do over the next utterly boring week. On Friday Getter and I came to my place quickly after school and started our almost 30km journey to Kaisa's countryside at Türisalu. It took us exactly 2 hours to get there.
We wanted to do a photoshoot at Keila-Joa on Saturday but the weather was horrible. We did it anyway. it was raining, we were in very cold water, but that didn't stop us. Just give three girls a camera, nice clothes and bikes and see what they can do :) I'm wearing my summer-dress from a secret shop! And as you can see it was pouring rain !

In the evening we watched Eurovision. I had 14 favourites: Azerbaijan, Spain, Norway, Cyprus, Bosnia&Herzegovina, Belgium, Serbia, Belarus, Greece, Georgia, France, Romania, Armenia, Denmark. Call it bad taste, but they were catchy:) And the winning song isn't so bad either.
Today we came back, and it took us 1 hour and 15 minutes. Thank you wind!
Have a nice week!
Kool on viimasel ajal niii igav. Ma ei jõua eksameid ja lõpetamist ja SUVE ära oodata. Teisipäeval käisime Liisa juures. Tal on 13 täiesti üliarmsat kutsikat. Nad on tõespoolest kõige armsamad olevused maailmas!
Neljapäeval käisin Les Petites Elenale oma ehteid näitamas. Talle meeldisid need, kuid eile sain meili, et keegi teine teeb ka kelladega kollektsiooni ja ta ei saa minu omasid müüki võtta. Ta soovitas mul proovida Misu't ja Hõng'i.Vähemalt on mul midagi teha järgmisel väga igaval nädalal.
Reedel pärast kooli tulime Getteriga minu juurde ja alustasime oma rattatripi Kaisa maakodusse Türisalus. Läbisime umbes 30 km täpselt kahe tunniga.
Tahtsime Keila-Joal pildistada, kuid ilm pööras halvaks. Kuid see meid ei takistanud. Vaat mis juhtub, kui anda kolmele tüdrukule kaamera , ilusad kleidid/seelikud ja rattad. Mu kleit on ühest salapoest ;)
Õhtul vaatasime Eurovisiooni ja mul oli 14 lemmikut! Ning võitja ei olnud üks neist, kuigi sellel laulul pole ka häda midagi.
Täna tulime tagasi, sama teekond võttis aega 1 tund ja 15 minutit. Aitäh, taganttuul!
Suurepärast nädalat!

3 comments :

Thank you for all of your sweet comments! :)