The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

August 14, 2010

I'm back from Liisa's birthday, which was so fun :) At night we watched the stars and saw a lot of falling stars, it was so interesting and mysterious.This morning Getter and I came back from Liisa's countryside by walking 4km, hitchhiking 8 km and then to Tallinn by us. While hitchhiking we immediately got on a car and we felt so lucky. Plus today's bus-ticket was cheaper. Since I felt so lucky, I bought myself a lottery ticket it Tallinn. I've become pretty much an addict lately, it is so fun playing Bingo every Wednesday :)
Tomorrow I'm off to Põlva for another 5 days of summer relaxing and swimming. I discovered that August is going to be and already has been quite busy. But it is good, then summer seems longer, and school doesn't come so quickly.
Last time in Põlva. The three of us on our floating mattresses :)
Olen tagasi Liisa sünnipäevalt. Eile öösel vaatasime tähti ja nägime nii palju langevaid tähti. See oli nii lõbus ja müstiline .Täna tulime Getteriga Liisa maakodust tagasi nii,et 4 km kõndisime, siis hääletasime( ja saime kohe auto peale) ja siis tulime bussiga Tallinnasse. Kuna me nii kiirelt autole saime ja bussipilet oli ka odavam, tundsin end täna eriti õnnelikuna ja ostsin Tallinnas lotopileti. Olen viimasel ajal suhteliselt sõltuvusse sattunud. Nii tore on ju kolmapäeviti Bingot mängida.
Nüüd lähen jälle viieks päevaks Põlvasse. August on õnneks väga tihe olnud, siis tundub,et koolini on rohkem aega :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for all of your sweet comments! :)