Bowtie Diary beauty product of the month: The Body Shop body butters

March 29, 2013

One of the beauty necessities for me is definitely a good body cream. I have very dry skin, so I usually turn to body butters. They're nice and thick and extremely moisturising. The best one I've tried so far? Of course The Body Shop's amazing butters! 
There are just so many great things about them! Naturally my skin felt very soft hours after using it, so it's kind of long-lasting. Also, the scent is unbelievably good! I've had the papaya and raspberry scented ones, but I imagine that cocoa butter would be a dream to use, also the lemon-scented butter would be amazing for summer.
Also, with The Body Shop, you know that it's always ethically and naturally produced, which is always a plus!

Üks kõige olulisemaid ilutooteid on minu jaoks kindlasti kehakreemid. Mul on tõeliselt kuiv nahk, seega tavaliselt kasutan ma kehavõisid. Need on nii mõnusalt paksud ja tohutult niisutavad. Mis on parim, mida ma siiani enda peale määrinud olen? The Body Shopi oma loomulikult!
Nende kreemide juures on nii palju positiivseid asju! Alati pärast kreemitamist oli mu nahk tundideks väga pehme, seega need kreemid on omamoodi kauakestvad. Samuti on nende lõhn uskumatult hea! Mul on olnud papaia- ja vaarikalõhnalised, aga ma usun, et kakaovõi oma oleks täielikult taevalik, samuti võib sidrunilõhnaline kreem suveks väga hea olla.
The Body Shopi toodetega on ka alati teada, et need on toodetud eetiliselt, naturaalsest toorainest, toetades väikeseid kogukondi ja kaitstes loomi ning see kõik on ju alati väga hea lisaväärtus kosmeetikatoodete puhul!


3 comments :

  1. Love the BodyShop, so many beautiful products with amazing smells!!
    www.clashingtime.blogspot.com <3

    ReplyDelete
  2. Sõnal lisaväärtus on apsakas sisse tulnud :)

    ReplyDelete
  3. The papaya smells like sorbet, I have to stop myself from eating it :P

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)