Gold lion's gonna tell me where the light is

June 22, 2013

Yeah Yeah Yeahs- Gold Lion

I have so much to share with you, starting with my graduation and meeting the president, no biggie. But yesterday afternoon, I met up with one of my favourite Estonian bloggers, Evamaria from Lost in the Wardrobe, to show her some of the best thrift shops in Tallinn. We had so much fun, walking miles without even realising it and talking nonstop like any two girls. Of course, when two bloggers meet, they use the opportunity to take pictures of each other and here's the result! 
Since the day was scorching hot and I had spent the morning in a long, completely non-airy dress and heels, then for the day, I wanted to wear as little clothes as possible. As I opened my closet, the first thing I saw, where these superlight shorts and they just felt so right instantly, especially since I always only wear them just a few times every summer. Paired my favourite shirt with them, but in a completely different style than usually- with the top buttons undone slightly more than is usually my comfort zone and the bottom of it tied in a know slightly higher than is my comfort zone. But to me, the golden accessories made the outfit. I finally (finally!) got the amazing electronic watch as a graduation present from my aunt. I'm not exaggerating when I say that I've wanted it for at least 3 years and now this beauty is mine! The necklace is just too badass for words, I'll let the massive chain and the lion's head do the rest of the talking. 

Nii palju on rääkida, alates lõpetamisest ja kohtumisest presidendiga, aga ma alustaksin hoopis eilsest päevast. Sain kokku ühe oma lemmikuima eesti blogijaga, Evamariaga blogist Lost in the Wardrobe, et näidata talle toredaid Tallinna kaltsukaid ja lihtsalt koos üks vahva päev veeta. Ja see päev oli tõesti imetore! Kõndisime üürtult palju, aga ei saanud arugi, sest nii paljust oli rääkida, lõunatasime Klausis ja lõpuks kuulasime Bollywoodi terrassil ilusat Anna Põldvee triot. Loomulikult, kui kaks blogijat kokku saavad, kasutavad nad ka võimalust üksteisest pilte teha ja tulemus on siin!
Kuna päev oli tõeliselt palav ja ma olin hommiku veetnud kleidi, kontsade ja sukkadega, siis tahtsin pärastlõunal kanda nii vähe riideid kui võimalik. Tegin kapiukse lahti ja vastu vaatasid just need püksid ja teadsin, et teen õige valiku, eriti, kuna ma kannan neid alati vaid paar korda aastas. Nagu ikka, panin selga oma lemmikpluusi, aga seekord tegin ülemised nööbid nii lahti, kui mu sündsusepiir lubas ja alumise osa sidusin naba juurde sõlme. Outfiti lemmikosaks on minu jaoks siiski need kuldsed ehted. Sain endale lõpukingiks selle elektroonilise kella, mida ma olin umbes kolm aastat tahtnud. Nüüd kaunistab see siis lõpuks mu rannet! Kaelakee on sõnade jaoks liiga cool, seega las need imelised pildid, pöidlajämedune kuldkett ja suur lõvipea räägivad edasi. 


shorts- mustard seed
shoes-elite
bag-lindex
watch-casio
sunglasses- from instrumentarium
pictures by Evamaria K

5 comments :

  1. aah, need püksid! Ma olen nii pikka aega selliseid otsinud, aga miskipärast eelistatakse poelettidele tuua lühikesi teksapükse ainult .. Ma loodan, et tekita piinlikku hetke siin, aga kas Mustard Seed on mingisugune internetipõhine riietepood? :)

    ReplyDelete
  2. Nii lahe kui blogijad niimoodi kokku saavad! Megamõnus outfit ja valguse värvid on ka nii mõnusad!

    Kelly

    thekelluuu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. @anonymous: need on internetist küll ja mustard seed on selle firma nimi, aga ma sain need mingi 2 aastat tagasi.. võid proovida mõnest netipoest otsida nt flowy shorts või chiffon shorts, äkki leiad midagi..

    ReplyDelete
  4. Great shorts. I always find a good pair of shorts difficult to find

    ReplyDelete
  5. Such a great summery look...love the blush colored shorts, and that you tied the white button down for an effortless casual look :) And those leopard loafers are adorable!!

    Veloria in Velvet
    www.veloriainvelvet.wordpress.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)