Baby, it's cold outside

January 24, 2014

The temperatures have fallen below everything and being outside for more than half an hour is a real act of bravery. Cheeks pinched by cold, noses wanting to fall off and feet that get warm for the next morning are becoming a standard. Endless nights in with tea and some more tea is what I do these days. If I had a fireplace, it would be lit every minute of the day and me sitting in front of it until I melt. That's how cold it is.
If I do find a way out the front door and have to make contact with the outside world (for outfit pictures, maybe), I make sure I pack myself in as warm was possible. And by that I mean tights under jeans, double socks in my boots, two sweaters, thermal shirt, Checca waist warmer, scarf, mittens, hat, furry hood. The whole thing! So far I've been warm, but thoughts about summer are creeping in my mind too much lately.
At least it all looks pretty. 

Õues on temperatuur langenud alla kõikide piiride ja üle poole tunni väljas olemise eest peaks saama juba kõik vapruseauhinnad. Külmast näpistatud põsed, ärakukkumist ootavad ninad ja jalad, mis saavad alles järgmiseks hommikuks soojaks, on saamas standardiks. Eksamid on läbi ja minu päevad mööduvad enamasti tee ja veel rohkema tee seltsis. Kui mul oleks kamin, siis seal oleks kogu aeg tuli ja ma istuksin seal ees, kuni ma sulama hakkan. Vot nii külm on.
Kui ma peaksingi leidma tee uksest välja ja välismaailmaga kontakti astuma (piltide tegemiseks näiteks), siis pakin ennast küll nii soojalt sisse, et rohkem ei ole võimalik. Selle all mõtlen ma topeltsokke, sukki pükste all, mitut kampsunit, hiigelsooja mantlit, Checca pihasoojendajat, kindaid, salli, mütsi - kogu kupatus ikka! Siiani on mul olnud soe, aga mõtted suvest hakkavad mu peas aina rohkem ringi hiilima.
Vähemalt on ilus. 


coat- c/o new yorker
jeans- monki
boots- tamaris
scarf- random flea market find
mittens- handmade by my mom
pictures taken with Nikon 1.

5 comments :

  1. Ai ai, ütled küll, et pakid ennast korralikult sisse, aga siin piltidel on küll paljast jalga näha! :D
    aga ma tunnen sama.. ei jõua enam ennast kinni pakkida :( korra poodi vaja hüpata, siis nahk täiesti märg 5 sekundiga :D

    ReplyDelete
  2. Kas Checca pihasoojendaja teeb reaalselt oma "tööd" ka? Et hoiab ta ikka kõik vajalikud kohad korralikult külma eest kaitstult? :)
    Võibolla peaks endalegi muretsema selle ...

    M.

    ReplyDelete
  3. @M: Jaa, töötab küll! Eelmistel talvedel olen lihtsalt pärisriiete all veel alussärke ja toppe kandnud, et soojas püsida, aga sel aastal pole vaja, sest Checca! See on tõesti mõnus ja soe, kohe selga pannes on tunda.

    ReplyDelete
  4. Cute style perfect for the cold weather! xx

    aakinal.com/

    ReplyDelete
  5. See müts sobib sulle ideaalselt!

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)