Winter florals (and a few attacking doves)

December 28, 2014

Last outfit post of the year is here! Right before Christmas, I had a little get together with my old friends and asked my now retired blog photographer/still best friend Getter to take these few snaps. 
I tried to dress in a kind of festive, but still casual outfit and got a chance to wear this dress that I bought in autumn. The pattern is so pretty, so opulent and autumn-like and dressing it for winter was a bit of a challenge. But I think I managed with all-black and a pearl necklace. Of course, the braid is what pulls it all together. (Shout out to my dad who hates this hair do.)
Now I'm off to enjoy some home-made mulled wine and a random movie, because that's what those hump days between Christmas and New Year's are made for. 

Aasta viimane riietusepostitus on siin! Vahetult enne jõule sain kokku oma gümnaasiumiaegse seltskonnaga ja enne seda lasin oma endisel blogifotograafil Getteril ka mõned kiired pildid klõpsida. 
Jõuluistumise puhul tahtsin ikkagi veidi pidulikumalt riides olla ja mõtlesin, et oleks aeg see sügisel ostetud kleit kasutusele võtta. See on nii ilusa mustriga, nii sügisene ja rikkalik, et selle talvisesse komplekti sobitamine oli kohati isegi väljakutse. Arvan, et värvilise kleidi meeleheitlik mustaga ümbritsemine muutis selle suhteliselt talviseks ja pärlid andsid natuke särtsu. Minu jaoks on muidugi punupats see, mis kõik kokku võtab ja ühte seob. (Siinkohal tervitaksin oma isa, kes seda soengut absoluutselt vihkab.)
Lähen nüüd isetehtud hõõgveini ja mõnd mõttetut filmi nautima, sest selleks need imelikud jõulude ja uue aasta vahelised päevad ju ongi. 


dress- thrifted (humana)
coat- monton
necklace- thrifted
boots- tamaris
pictures taken with Nikon 1. 

8 comments :

  1. Kleit on imeline kaltsukaleid, heas mõttes kadestan. Super!
    Kuigi soeng ei ole ka minu lemmik, siis antud komplekti puhul toimib väga hästi, kogu outfit on mõnus, minu jaoks ainult liiga kerge praeguste ilmadega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Ja aitäh Facebookis jagamise eest. Ja no tegelikult on mantli all kampsun, mis välja ei paista ja kaadrist väljas on käekotis suur sall ka.

      Delete
  2. Lovely look,great dress! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)