Bio2You Natural Cosmetics Review

April 25, 2015

Some time ago I got the chance to review products by Latvian brand BIO2YOU. To me, it's no ordinary brand. In addition to using lots of natural seabuckthorn, being produced locally in Riga and all kinds of other good stuff, it's also one of my mom's favourite brands. So I got to include my mother in the review too! Together we visited their flagship store in Ülemiste, got to smell and touch all the products and generally just got a lot smarter, when it comes to natural cosmetics. 
My favourite from their range is the natural seabuckthorn facial scrub. I'd looked for a nice scrub anyway, so it came to me at a right time. The little scrubbing bits in there are sweet almond skin and a bit too large for my liking, but I just need to be a bit more gentle. The scrub leaves my face so soft afterwards, that it doesn't even need moisturiser! Speaking of, their day cream/moisturiser is a bit too easy for me, I have such dry skin that I'd prefer a bit of a heavier cream for my face. Though it smells lovely and fresh and if I use it day and night, it keeps my skin moisturised. If you're looking for a light moisturiser for summertime, this one's for you!
My mom on the other hand is very pleased with her anti-wrinkle day cream, she said that it disappears on her skin immediately! She's also been using their natural seabuckthorn tea and seabuckthorn oil capsules and said that she's hardly even had a cold this winter. It's the vitamins working their magic!




Mõnda aega tagasi sain võimaluse kasutada paari Läti naturaalkosmeetikabrändi BIO2YOU toodet ja nende kohta enda arvamust avaldada. Ma ei ole küll ilublogija, aga sellised väikesed proovimised meeldivad mulle ja tahaksin neid oma blogisse rohkemgi tuua. BIO2YOU toodete juures kasutatakse väga palju astelpaju, mis tähendab, et kõik on mõnusalt vitamiinirikkad. Samuti tehakse kõik tooted valmis Riias ning võite kindlad olla, et kreemid-kosmeetika ei ole kuid kuskil laos seisnud, vaid jõuavad lettidele võrdlemisi värskelt. Kaasasin sellesse arvustusse ka oma ema, sest BIO2YOU on juba pikka aega üks ta lemmikbrände. Kunagi Riias käies tahtis ta esimese asjana Stockmanni minna, et endale üks nende kreem osta. Nüüd saab Läti naturaalkosmeetikat osta otse Eestist - nende Ülemiste poest või veebilehelt siin
Minu lemmiktooteks osutus naturaalne astelpajuga näokoorija. Koorivad osakesed on magusmandli koorepuru - minu jaoks ehk pisut liiga suured tükikesed, aga pean lihtsalt õrnemalt hõõruma. Koorija on ilusat oranžikat värvi ja lõhnab ka nii, et seal ongi päriselt astelpaju sees. Pärast koorimist jääb nägu nii pehmeks ja mõnusaks, et kreemi isegi pole vaja. Isegi mu poiss-sõber proovis seda koorijat ja ilma igasuguse minupoolse pärimiseta mainis, et nägu on mõnusalt pehme. 
Veidi vähem meeldis mulle näokreem, see on minu naha jaoks pisut liiga vedel ja kerge. Mul on tõeliselt kuiv (näo)nahk ja siiani olen kasutanud rikkalikumaid ja niisutavamaid kreeme. Nahk imeb selle BIO2YOU kreemi nii kiiresti endasse, et kohati tahaks isegi uue kreemikihi lisada. Samas kui kasutan seda nii hommikul kui ka õhtul, on nägu enam-vähem niisutatud. Kreem ise on ka ilusat helekollast värvi ja värske lõhnaga, suviseks kasutamiseks ideaalne. 
Mu ema aga on oma kortsudevastase kreemiga väga rahul. Ta rääkis, et kreemitades tundus kõigepealt, et kreem ei taha kuidagi imenduda. Kui aga nahk paariks sekundiks rahule jätta, on kreem imendunud ja nahk pehme. Talve jooksul on ta kasutanud ka BIO2YOU astelpajukapsleid ja tublilt astelpajuteed joonud ning ütles, et tänu nendele vitamiinipommidele pole talve jooksul haigeks jäänudki!
Proovisin oma poiss-sõbra peal veel kortsudevastaseid geelpatju, kuid erilist muutust ei näinud, sest kortse tal veel ei ole ja tumedate silmaaluste vastu need liialt ei aidanud, tegid korraks vaid pisut heledamaks. Küllap peaks neid kasutama a) vanemad inimesed b) tihedamini ja regulaarselt. 
Kõigile, kellel tekkis nüüd isu mõne BIO2YOU toote järele, on mul hea uudis - koodiga "bowtiediary" on kõik tooted BIO2YOU e-poest 10% võrra odavamad!


Kõikidele tublidele, kes siiamaani jõudsid, on mul üks väike üllatus. Jätsin mõned tooted ka teie vahel välja loosimiseks, seega kui kirjutad selle postituse alla oma e-maili aadressi ja paned laigi Bowtie Diary Facebooki lehele (siin), osaled ühe BIO2YOU kingipaki loosimises.
Võitja on Karolin Sakk! Palju õnne! 

18 comments :

  1. athinahaavaoks@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  2. sigrid.synd@gmail.com

    ReplyDelete
  3. getri.mitt@artun.ee

    Tunduvad väga mõnusad tooted!

    ReplyDelete
  4. I never heard about this brand, but all the products seem to be good :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I hope you get to try their products one day, those really are nice!

      Delete
  5. marielpahkel@gmail.com
    sain ise samuti testida, ning ma armusin vanilli kehakoorijasse, topsikut avades on see lõhn juba peas ja ei saagi käest ära panna(:D) nüüd tallinnasse minnes kiirustan ülemistesse, vaja veel oma riiuleid täiendada! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa! Ma nuusutasin seda nende poes ja see oli imeline! Greibi oma on ka väga mõnus, lõhnab nagu päris greip :D

      Delete
  6. mariannekivikink@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Great to hear about a new brand! Must try these products!
    http://fashion-soup.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm glad you got to know them and hope you get the chance to try their stuff.

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)