Let's Talk About... Fake Butts

May 22, 2015

Just when I thought that the big boob craze is finally starting to pass, I stumbled upon a new one - the big butt craze. I'm amazed and practically speechless. You know how there's padding in women's bras to make their breasts look bigger, plumper, rounder and in every other way "appealing"? Turns out, they now make jeans and underwear with the same kind of padding on your bum!
I somehow stumbled upon two examples of this new trend two days in a row and took it as a sign to write about it here. The first encounter was at Lindex, where I usually go straight to the lingerie department. Amongst all the pretty lace numbers I found a pair of underpants that had exactly the bra-like pads sewed into them and I couldn't not try them on. So I did and it felt extremely weird. My mom noted that my bottom looked like one on a baboon, my boyfriend thought that the natural version of my butt is definitely better. I was actually curious to buy them to get a plumper bottom for 5 euros, but eventually left them in the store. 
The other encounter was on Facebook, while browsing the local Gas Jeans page. They had just come out with a new style of jeans called the "pop-up jeans", which have a very special little feature - hidden pockets on the inside for padding, to make you bum look, well, let's say better. 
I'm writing this just because I can't wrap my head around it and to be honest, I don't know if the "trend" is good or not. Is it brought on my the massive hype around the likes (and butts) of Kim Kardashian and Nicki Minaj? Will it be normal about 10 years on or so, just like today no one cringes over a padded bra? Have I been living under a rock and this has been around for a while or is the fake butt thing new to you too? 
To be honest, I just want to know what you all think of it. 

Räägime pisut võltstagumikkudest. Just siis, kui mulle hakkas tunduma, et suurte tisside maania hakkab läbi saama, komistasin uue otsa - suurte pepude maania. Ma olen üllatunud ja suhteliselt sõnatu. Teate küll, et naiste rinnahoidjate sees on polster, et rinnad näeksid välja suuremad, ümaramad, ilusamad ja igas mõttes "ahvatlevamad"? Tuleb välja, et nüüd tehakse samamoodi ka teksade ja aluspesuga!
Juhtus nii, et kahel päeval järjest jäi mulle ette kaks näidet sellest uuest "trendist" ja võtsin seda kui märki, et pean sellest blogis kirjutama. Esimene kohtumine oli Lindexis, kus ma lähen tavaliselt otsejoones pesuosakonda. Kõikide ilusate pitsist asjakeste vahelt leidsin ühe paari aluspükse, millel olid täpselt sellised rinnahoidjatest tuttavad padjakesed õmmeldud kannikate kohale ja ma ei saanud neid proovimata jätta. Proovisin ja tunne oli veider. Mu ema arvas, et mu taguots meenutas paaviani oma, mu poiss-sõber arvas, et tavaline tagumik on igatahes meeldivam. Uudishimu oli nii suur, et oleksin peaaegu endale viie euro eest pringima taguotsa soetanud, aga jätsin selle püksipaari siiski poodi. 
Teine kohtumine oli Facebookis, teksafirma Gas Jeans kohalikul leheküljel. Nad on just turule tulnud uut tüüpi teksadega, mille nimi inglise keeles on "pop-up jeans" ning ka neil on väike vimka juures - pükste sees, tagumiku peal, on peidetud taskud, kuhu käib samasugune polster, et pepu näeks, no ütleme, et parem välja. 
Kirjutan selle postituse lihtsalt selle pärast, et ma ei suuda seda trendi enda pähe mahutada ning ei saa aru, kas see on hea või halb. Kas trendi tekkimise põhjuseks on see tohutu kära Kim Kardashiani ja Nicki Minaji suguste (ja nende pepude) ümber? Kas kümne aasta pärast ei pilguta keegi tagumikupadjakeste peale silmagi ja see on sama tavapärane kui polsterdatud rinnahoidja? Kas ma olen lihtsalt kivi all elanud ja see võltstagumike teema on juba ammu olemas olnud? 
Ausalt öeldes, ma tahan lihtsalt teada, mida teie sellest arvate. 


photo one sneakily taken at a Lindex fitting room, graphics two from Gas Jeans official page. 

6 comments :

  1. :D haha, tahaks ka huvi pärast proovida!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lindexis saad, Rocca al Mares ja Tartu Taskus nägin mina neid. Ja Gas Jeansi pood on Kristiines. Kui proovima lähed, siis anna teada, mis tunne oli :D

      Delete
  2. It's been a trend for a couple of years now. Pointless as many are

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really? So I have been living under a rock! It seems pointless, but look how used to padded bras we are!

      Delete
  3. Minu mäletamist mööda hakkas see teema peale Kim Kardashiani tõusuga. See oli juba mitmeid aastaid tagasi ja nii on ka priskemad tagumikud moes. Ma ise ei kujuta ette, et topiksin endale midagi püksi, et see suurem välja näha. Mulle on aastaid meeldinud ka rinnahoidjad, mis EI TEE rindu suuremaks. Mäletan, et küsisin kord peenest butiigist, kas nendel on rinnahoidjat, mis teeks rinna väiksemaks, jäi müüjal suu lahti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tundub loogiline, süüdistaksin ise ka proua Westi. Ja ma ütlen, suurtest rindadest hakkame üle saama ja nüüd siis see!

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)