How I (Almost) Became a Lipgloss Girl

June 30, 2015

You know that there's two kinds of girls - lipgloss and lipstick girls. I've always been a firm believer in lipsticks and I've somehow stayed away from lipglosses for as long as I can remember. I'm now even sure why. Maybe it's because lipgloss is sticky and my hair gets stuck in it? 
I decided to give a go to reviewing these Flickable lipglosses to see if I could be converted. They promise to be everything other lipglosses are not - nonsticky. In addition they smell and taste nice, have funky (and patented!) packaging and a moisturising side to them. It can't be that I don't like any lipgloss at all! 
To be honest, the first time I tried it, I felt as if I belong somewhere that's only suitable for adults. The gloss has extra shiny particles and that's one bit that makes me super uncomfortable. After wearing it for a few hours I felt used to it and a few days later already reached for the lipgloss instead of a neutral lipstick. I also tried the Toffee Talk shade on a nude lipstick and it felt just like where the party's at! And the taste, honestly, yum!
All in all, I didn't turn into a lipgloss girl, but sometimes I still reach for it. Maybe all hope's not lost yet?

Teate ju küll, et tüdrukud jagunevad enamasti kaheks - on huuleläike ja huulepulga tüdrukud. Siis muidugi need, kes ei kanna kumbagi, kuid harva olen kohanud selliseid neiusid, kellele meeldivad nii läiked kui ka huulepulgad. Mina olen siiani olnud kindel huulepulgatüdruk ja huuleläigetest olen juba noorest saati eemale hoidnud. Päris täpselt ei oskagi öelda, miks... Võib-olla sellepärast, et huuleläiked kleepuvad ja iga tuuleiil jätab juuksed läike külge kinni? Lisaks mulle ei meeldi väga just see läike efekt, mis teeb huuled kuidagi suuremaks. Igatahes mõtlesin väga pikalt järele, enne kui Flickable'i huuleläigete arvustamisega nõustusin. 
Miks ma nõustusin? Lõbusas pulgakommisuguses pakendis Flickable'i läiked lubavad olla kõike, mida teised huuleläiked pole - mittekleepuvad. Teiseks pidavat need maitsema-lõhnama väga hästi. Kolmandaks see vahva pakend, lisaks ka niisutav omadus. Ei saa ju olla nii, et mulle mitte ükski huuleläige ei meeldi! 
Kui aus olla, siis esimest korda proovides oli mul tunne, et nii läikivate huultega peaksin olema lubatud ainult 18+ kodanikele. Läike sees on lisaks ekstrasäravatele kristallidele ka jahutav koostisosa, mis pisut teebki huuled pringimaks. Aga terve päeva huuleläiget kandes hakkasin juba täitsa harjuma ja paar päeva hiljem võtsin selle oma meigikotist juba "vabatahtlikult". Ühel päeval proovisin seda Toffee Talk pruunikas-beežikat läiget ka beežika huulepulga peale ja selline kombinatsioon tundus mulle isegi rohkem sobivat. Muidugi see lõhn on ka imeline - täpselt nagu iirisekommil! 
Huuleläiketüdrukut minust siiski ei saanud, kuid umbes ühel korral kuuest valin kerge huulepulga asemel hoopis Flickable'i läike. Äkki kõik pole veel kadunud?

Hurraa-šmurraa, kui oled siiamaani jõudnud, sest kuna minust ikkagi täielikku huuleläiketüdrukut ei saanud, siis on võimalus ka kahel toredal lugejal Flickable huuleläikeid proovida. Loosi lähevad toonid Better Off Red ja Do Ya Pink I'm Sexy. Osalemiseks vajuta Facebookis "meeldib" Bowtie Diary lehele SIIN ja Salon24 lehele SIIN. Jäta postituse juurde kommentaariks oma e-maili aadress, lisa ka kumba tooni auhinnaks eelistad ja siis jää loosiõnne ootama! 
Roosa huuleläike võitis Merilyn M. ja punase Grete T. Palju õnne!

18 comments :

  1. Lusine Orlova
    lusine.ttk@gmail.com
    Do Ya Pink I'm Sexy

    ReplyDelete
  2. lovely post!

    check out my blog + follow too?
    wildvagabondss.blogspot.com

    xo,
    Jess ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, Jess!
      Your post is so cool, love the floral shorts!

      Delete
  3. Maksim Orlov, nemaksula@mail.ru
    Kingiks naisele huuleläiget - Do Ya Pink I'm Sexy

    ReplyDelete
  4. annnni112@gmail.com

    Eelistaksin tooni Better Off Red :)

    ReplyDelete
  5. Maria emma rist
    m.emma.rist@gmail.com

    Do Ya Pink I'm Sexy

    ReplyDelete
  6. Better Off Red

    greteteng@gmail.com

    ReplyDelete
  7. merilyn.martis@gmail.com

    Eelistaksin coffee talk

    ReplyDelete
  8. kattariina@hotmail.com
    Do Ya Pink I'm Sexy

    ReplyDelete
  9. Better Off Red
    keili.pedel@gmail.com

    ReplyDelete
  10. kerttu555@gmail.com ja Better Off Red :)

    ReplyDelete
  11. I say leave the lipgloss to the girls, lipstick all the way for us women :P

    https://matchamilady.wordpress.com/

    ReplyDelete
  12. Karoliine Aus
    karoliine@msn.com
    Better Off Red :)

    ReplyDelete
  13. pretty cool post! those lip glosses are interesting. i don't know, i can see you perhaps becoming a lipgloss girl to go with you love of lipstick!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Well, I'm occasionally using lipgloss already so who knows what might happen...

      Delete
    2. Thanks! Well, I'm occasionally using lipgloss already so who knows what might happen...

      Delete
  14. Kristiina Käsn

    kristiina.kasn@gmail.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)