Beach Dates and Dresses

July 03, 2015

It seems that after a whole month (and more!) of waiting, summer has finally arrived to my corner of the world! So last weekend, when my boyfriend and I visited his home town, which is also the summer capital of Estonia, I insisted on heading to the beach just to feel the sand under my feet and dip my toes in the sea. And I have definite beach plans for this weekend too, after all, my new bikini needs to be tested and paraded in!
For our little beach date I decided to wear my new boho dress from Style Moi. It required a slip underneath, but other than that, it's the perfect summer piece for carefree days at the beach. Also, a perfect festival dress - it would look pretty rad with an army green parka and a pair of worn-in ankle boots, plus the mandatory flower crown. Those little lace hems and the cool cut-out shoulders are everything I could wish for this summer. 
Enjoy the weather, these sunny photos and don't forget to get some sun for that vital vitamin D!

Tundub, et peale terve kuu pikkust ootamist on suvi lõpuks ka meie maailmanurgakesse jõudnud! Eelmisel nädalavahetusel käisimegi Mirko kodulinnas Pärnus ja võtsime esimesed suveilmad sobivalt suvepealinnas vastu. Ma peaaegu nõudsin, et me kasvõi korraks randa ka läheksime, lihtsalt selleks, et saaksin taldade all rannaliiva tunda ja varbad merevette pista. Selleks nädalavahetuseks on mul ka ainult rannaliivaga seotud plaanid, sest uued bikiinid peab ju sisse kandma ja nendega pisut poosetama ka! 
Meie väikeseks rannakohtinguks valisin selga oma uue hipiliku (kuidas üldse "boho" eesti keelde tõlkida?) kleidi netipoest Style Moi. Pidin sinna küll aluskleidi alla panema, et mitte kogu Pärnule oma aluspesu välgutada, aga kui see väike asi välja jätta, on tegu ühe imetoreda rannakleidiga. Loomulikult sobiks see hästi ka festivalipõldudele - näiteks tumerohelise parka-stiilis jaki ja korralikult kantud poolsaabastega, lisaks muidugi kohustuslik lillepärg. See jutt tuletab meelde, et Positivuseni on jäänud ainult kaks nädalat! 
Nautige ilma, neid päikselisi pilte ja ärge unustage õue minna, et päikese käes vajalikku D-vitamiini ammutada! 


sandals- asos

5 comments :

  1. Oo, väga ilus kleit! Kuigi netipoest tundub materjal veidi teine olevat. Selline mõnusam. Ja see ülinõme, et peab aluskleiti kandma :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh-aitäh. No eks need netipoe pildid ole nii nagu nad on... Kusjuures see aluskleit ei häirinud ega midagi, aga loomulikult oleks tore, kui kleit oleks läbipaistmatust ja veidi mõnusamast materjalist.

      Delete
  2. What a gorgeous dress, it looks lovely and perfect for summer!! <3

    I have a new post up on the blog, would love to know your thoughts:

    * Electric Sunrise - Fashion and Lifestyle Blog *

    x

    ReplyDelete
  3. yowza! you look snazzy! you glow pretty lady!

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)