Summer Night (Work Outfit)

July 08, 2015

Work is best when I get to chill out at Tallinn's most popular festival with a workmate who just happens to take gorgeous photos. Then there's the pretty sunset and some nice music to go with it. For example, that night I had to stay until the Placebo concert to write a bit about it the next day. Work-schmirk, I tell you.
Since I don't trust summer nights, weather wise, (Otherwise too, actually. They have that magical and mischievous aura and you never know what might happen.) I decided to go for a trusty combo of jeans and a leather jacket, with my new ASOS Petite flowy shirt in between which I ordered in a total emotional burst (together with my new bikini) after lurking around the ASOS sale. I think it gave exactly the right amount of colour and playfulness to the otherwise strict outfit. Oh, and the hat is just a bad hair day (read: a too-lazy-to-wash-my-hair-day) remedy.

Mu lemmiktööpäevad on sellised, kus ma saan töötegemise asemel näiteks Õllesummeril tšillida, kaasas töökaaslane, kes puhtjuhuslikult teeb väga ilusaid pilte. Lisaks veel Tallinna lahte loojuv lõõmav suvepäike ja mõnus muusika. Tol päeval pidin näiteks Placebo kontserti kuulama, et sellest järgmisel päeval paar rida kirjutada. Töö või asi!
Kuigi Õllesummer iseenesest ei ole mu lemmiküritus. Mõte sellest, et tuua välismaa artistid meieni on ju tore ja vast meelitab ka külastajaid kohale, aga tegelikkuses on see ikkagi üks lihtsate inimeste jooming. Õllefestivalile kohaselt võiks olla kasvõi palju palju rohkem ägedaid käsitööõllesid ja -siidreid, mitte üks A Le Coqi või Saku putka teise otsa. Ja siis muidugi need vaesed lapsed, kes peavad purjus seltskondade sabas tolknema ja kurva näoga lootma, et varsti saab lärmi seest koju magama minna.
Riietusest rääkides, siis ega ma neid suveõhtuid eriti ei usalda. Nii ilma mõttes kui ka muidu. On nad sellised salakavalad, et iial ei tea, mis ühel suveõhtul juhtuda võib. Kuna õhtupoolikutel läheb ikkagi jahedaks ka, siis mõtlesingi, et jään oma teksade ja tagi kombinatsioonile kindlaks, sekka valisin uue ASOS Petite pluusi, mille emotsioonihoos (koos oma uute bikiinidega) kevadel tellisin. See on nii mõnusalt lendlev ja nunnu, et annab sellele mustale riietusele korralikult särtsu. Ja müts on pigem selline "olen liiga laisk, et juukseid pesta" hädaabi.


 jeans- house
shirt- asos petite
necklace- new yorker
hat- topshop

4 comments :

  1. You look lovely, great shirt I love the color of it! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I actually wanted a white one, but those were sold out, so I opted for this bright shade.

      Delete
  2. I love the hat! I've been looking for one with the right shape.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I searched for one for so long when finally my friend offered me hers, because it was too small for her.

      Delete

Thank you for all of your sweet comments! :)