Festival Layering Skills

July 24, 2016

Festival nostalgia is still very much with me, so what better time to introduce you to my outfit from Positivus 2016 day 3. A few days before the festival I went on a four-hour-long second hand shopping spree and one of my lucky finds was this floral dress, perfect for festivals and summer days alike. Of course, as the day wasn't too summery and waking up to the sound of our tent's walls shaking in the wind wasn't too promising, I went for the jeans-under-dress look. And I felt only a little like that red dress emoji. 

Obligatory third day accessories included the sparkling jacket that didn't leave my side for the whole festival (also second hand, I'm on a roll!), a hat to cover the not so clean hair (still not a friend with dry shampoo) and a lipstick to match my dress. Keepin' it glam' like there's no tomorrow! 
____________

Festivalinostalgia ei ole mul praeguseks veel päris üle läinud, nii et on õige aeg näidata teile oma juubeli-Positivuse kolmanda päeva riietust. Mõned päevad enne festivali käisin pea neljatunnisel kaltsukatiirul ja üks leitud aaretest on just see punane kleit, ideaalne festivaliks ja kõigiks järgnevateks suvepäevadeks ka. Muidugi, kuna kõnealune päev ei olnud kaugeltki suvine ning hommikul äratasid meid tuules rappuvad telgiseinad, siis panin kleidi alla teksad ka. Üleüldiselt tundsin end ainult natuke nagu see punase kleidiga tantsiv emoji. 

Kohustuslike kolmanda päeva aksessuaaride hulka kuulus ka muidugi see sädelev jakk, mis ei lahkunud minu seljast kogu festivali ajal, kaasavõetud nahktagi jäigi spordikotti seisma. Väga vajalik on ka müts, millega pesemata juukseid peita (ja siis Grimesi esireas kiruda, kui ebamugav ja palav on mütsiga tantsida) ning mainimata ei saa jätta ka kleidiga täiesti ideaalselt sobivat huulepulka! 


 Dress- Thrifted, Jacket- Also thrifted, Jeans- H&M, Lipstick- Ciaté Pretty Stix

 Follow me on FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

2 comments :

  1. This is a lovely dress, you were so lucky to find it :-) I love looking through vintage stores, sometimes you can find the most stunning pieces!
    xoxo
    https://gingersnaphattie.blogspot.fr

    ReplyDelete
  2. I hadn't been for so long either, so I really took my time to look through every nook :)

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)