Sponsor Spotlight: Fashion Union

March 04, 2013

Arctic Monkeys- Fluorescent Adolescent  

Starting this week off on the right foot and introducing you to my new sponsor! I recently discovered Fashion Union and jumped at the opportunity of them becoming my newest sponsor! It is such a cool online shop with a really good selection of casual-but-cool dresses and skirts, just the kind that I'm dreaming of wearing, when spring finally decides to appear. Also stocking very warm and fuzzy-looking sweaters and the most awesome boots, it's the place to go.
I'm currently listening to Arctic Monkeys, so this collage was very much inspired by their music and style. Can you guess which of these items I chose?

Et nädal ikka hästi algaks, tutvustan teile oma uut sponsorit! Mõni aeg tagasi leidsin Fashion Union'i ja kui nad olid valmis mu sponsoriks hakkama, peaaegu hüppasin rõõmust! See on hullult lahe veebipood, mis müüb tõeliselt laia valikut toredaid kleite ja seelikuid, just selliseid, mille kandmisest ma unistan, kui kevad lõpuks saabub. Neil on veel ka väga palju mõnusaid kampsuneid ja väga vingeid saapaid, seega seadke sammud sinnapoole
Kuulan praegu Arctic Monkeys't ja nende muusika ja stiil ilmselt inspireeris seda riietevalikut siin kollaažis tugevalt. Mis te arvate, millise eseme ma valisin?

2 comments :

  1. Tsau,

    alles hakkasin su blogi jälgima nii, et ei oska arvata millise eseme valisid. Aga need kleidid on küll ägedad ja ka pruunid saapad. Ju sa ühe kleitidest valisid, mina oleks nr.3 valimud ma arvan :)

    ReplyDelete
  2. that's so pretty :) want to follow eachother? i just followed you :) hope you follow me!
    <3 cloe-anne
    http://prettylildolls.blogspot.ca/

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)